Πέμπτη, 26 Σεπτεμβρίου 2013 14:14

Γλυκά χωρίς τύψεις στο ξενοδοχείο TITANIA!!!

Μια σειρά νέων γλυκών με στέβια εντάσσει στο μενού του η La Brasserie του ξενοδοχείου TITANIA.Ο executive chef του ΤΙΤΑΝΙΑ δημιούργησε εντυπωσιακά επιδόρπια χρησιμοποιώντας τη στέβια ως μοναδική πηγή γλυκαντικού, ρίχνοντας κατακόρυφα τη θερμιδική τους αξία*! Γλυκές αλλά καθόλου «αμαρτωλές» παρασκευές, όπως Brownies με γκανάζ απολαυστικής σοκολάτας, Cheesecake βύσσινο, Μπαβαρουάζ…
Ο Άγγελος Ιατρίδης(οινοποιός του ΚΤΗΜΑ ΑΛΦΑ) μιλάει στο Travel Ελευθερία-Online για την βράβευση του οινοποιείου από το περιοδικό Wine & Spirits και μας λέει τα σχέδια του για το μέλλον. Βραβευτήκατε ως το οινοποιείο της χρονιάς, τι σημαίνει αυτό σε προσωπικό επίπεδο και τι σε επίπεδο επιχείρησης; Μία βράβευση από…
Crave Sydney International Food Festival, Σίδνεϊ Πραγματοποιείται στην Αυστραλία όλο τον Οκτώβριο και όσοι παρευρεθούν έχουν την δυνατότητα να παρακολουθήσουν show μαγειρικής, υπαίθριες αγορές τροφίμων. Φέτος στο φεστιβάλ τις εντυπώσεις θα κλέψει ο διάσημος σεφ Rene Redzepi με τις γευστικές του εκπλήξεις.Chocolate Week, Λονδίνο Το διάστημα από 18 έως 20…
Το προωθητικό ταξίδι του Mount Athos Area Kouzina στις αγορές του κόσμου αλλά και η δημιουργία Τοπικού Συμφώνου Ποιότητας στο τρίτο πόδι της Χαλκιδικής οδηγούν δεκάδες τοπικούς παραγωγούς – μέλη του στο Άλσος της Αγίας Παρασκευής, όπου το Σαββατοκύριακο 11, 12 & 13.10.13 θα παρουσιάσουν στο κοινό προϊόντα, γεύσεις, πιάτα…
Τετάρτη, 25 Σεπτεμβρίου 2013 13:18

Κεμπάπ με σάλτσα γιαουρτιού

ΥλικάΓια τα κεμπάπ • 500 γρ. κιμάς μοσχαρίσιος, από σπάλα ή ελιά • 300 γρ. κιμάς αρνίσιος, από σπάλα ή «χεράκι» • 2 μεγάλα ξερά κρεμμύδια, τριμμένα • 2 κουτ. σούπας τριμμένη φρυγανιά • 1 πιπεριά Φλωρίνης, τριμμένη (ή πολτοποιημένη) • 1 κουτ. σούπας καυτερό μπούκοβο • 1 κουτ. γλυκού…