Πέμπτη, 16 Ιανουαρίου 2014 12:15

Travelplanet24: Αύξηση στις κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων μέσω κινητού τηλεφώνου

Η Travelplanet24 παρουσιάζει σημαντική αύξηση στις κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων που πραγματοποιήθηκαν μέσω του mobile site για το 2013 και διπλασιασμό στην επισκεψιμότητά του.

Μέσα από το ανανεωμένο, ευέλικτο και εύχρηστο mobile site της Travelplanet24, το 2013, παρατηρήθηκε διπλασιασμός της επισκεψιμότητας του σε σχέση με το 2012, καθώς και σημαντική αύξηση στις κρατήσεις των αεροπορικών εισιτηρίων. Η αναλογία των χρηστών είναι σχεδόν ισομερής, δεδομένου ότι 55,5% των χρηστών είναι άντρες και 44,5% γυναίκες ηλικίας 20 έως 40 ετών (60%) με κύρια συσκευή χρήσης το κινητό τηλέφωνο με ποσοστό 67% και το tablet με ποσοστό 33%.

“Θεωρούμε ότι μέσα στο 2014 θα αυξηθεί ραγδαία η χρήση των κινητών συσκευών για κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων και κυρίως για ταξιδιώτες με επαγγελματικό σκοπό ή για last minute κρατήσεις ξενοδοχείων”, δήλωσε ο κ. Φίλιππος Μπρίνκμαν, CEO της Travelplanet24.

Η χρήση του Mobile Site έγινε κυρίως για την κράτηση αεροπορικών εισιτηρίων για πτήσεις εσωτερικού με δημοφιλέστερους προορισμούς τη Θεσσαλονίκη, την Αθήνα, την Λάρνακα, το Ηράκλειο, τη Ρόδο και την Αλεξανδρούπολη. Οι κρατήσεις πραγματοποιήθηκαν κατά μέσο όρο 22 ημέρες πριν από την αναχώρηση και η διάρκεια διαμονής υπολογίστηκε σχεδόν στις 8 ημέρες, ενώ, ως καλύτερος μήνας αναδείχτηκε ο Νοέμβριος.

Σημειώνεται ότι η Travelplanet24, θέλοντας να ενισχύσει τις κρατήσεις μέσω των φορητών συσκευών προσφέρει έκπτωση 10% σε όλες τις κρατήσεις ξενοδοχείων που θα πραγματοποιηθούν μέσα από το mobile site της και ισχύει για όλους τους προορισμούς. Η προσφορά ισχύει από 13/01/2014 και έχει διάρκεια δύο εβδομάδες.