Το Σάββατο 31 Μαΐου και την Κυριακή 1 Ιουνίου από τις 11 το πρωί έως τις 6 το απόγευμα, οι οινοπαραγωγοί-μέλη της «Οίνοι Βορείου Ελλάδος» που ανήκουν στο οινοτουριστικό δίκτυο «Δρόμοι του Κρασιού της Βορείου Ελλάδος», περιμένουν τους φίλους του κρασιού στα επισκέψιμα οινοποιεία τους για ξεναγήσεις, γευστικές δοκιμές, εκδηλώσεις,…
Έναν ολόκληρο μήνα (21/5-21/6/2014) γεμάτο με γεύσεις και αρώματα Γαλλίας θα απολαύσουν όσοι συμμετέχουν στο φετινό φεστιβάλ γαλλικής Γαστρονομίας.Από το ανοιξιάτικο πικ νικ και την τραγανή μπαγκέτα, το χαλαρωτικό απεριτίφ μετά τη δουλειά μεταξύ φίλων ή τα ανεπιτήδευτα μενού των μικρών μπιστρό έως τα βραβευμένα της εστιατόρια, η γαλλική γαστρονομία…
Αποδράστε το τριήμερο του Αγ. Πνεύματος μέχρι τη Νάξο και απολαύστε τη πολυτελή διαμονή σας στο Corona Borealis, ένα ξενοδοχείο που σίγουρα θα σας μαγέψει από την πρώτη στιγμή. Λιτό όσο προστάζουν οι γραμμές του τοπίου, ολοκαίνουργιο όσο τα στέρεα υλικά του, παλιό σαν τη γνώση των μαστόρων που το…
Η νέα μεσογειακή μουστάρδα Papadimitriou με θυμαρίσιο μέλι έφτασε! Η οικογένεια Παπαδημητρίου επέλεξε θυμαρίσιο μέλι, βαλσαμικό ξίδι Καλαμάτας Παπαδημητρίου και έξτρα παρθένο ελαιόλαδο, για τη δημιουργία της νέας μουστάρδας με θυμαρίσιο μέλι! Μια αληθινά μεσογειακή μουστάρδα χωρίς τεχνητές χρωστικές, ιδανική για κοτόπουλο, χοιρινό και σάλτσες με βάση τη μουστάρδα.H νέα…
Δευτέρα, 26 Μαϊος 2014 13:00

Πατάτες ογκρατέν

Υλικά3 µεγάλες πατάτες καθαρισµένες και κοµµένες σε φέτες1 σελινόριζα, καθαρισµένη και κοµµένη σε φέτες1 φλιτζ. κρέµα γάλακτος 1 φλιτζ. γάλα φρέσκο πλήρες 1 κ.γλ. βούτυρο3 κ.σ. ελαιόλαδο1 φλιτζ. κριθαρένιο παξιµάδι ή φρυγανιά, κοπανισμένοαλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρισχοινόπρασο ψιλοκομμένο για το γαρνίρισμαΕκτέλεση Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180οC. Σε µια µεγάλη κατσαρόλα βράζουμε µισό…