Υλικά για 4 - 6 άτομαΓια τον πουρέ μελιτζάνας4 - 5 μεγάλες μελιτζάνες φλάσκες2 κουτ. σούπας ελαιόλαδοχυμός από 1/2 λεμόνιΓια τον κιμά1 ξερό κρεμμύδι, τριμμένο400 γρ. κιμάς από αρνίσιο μπούτι1 φλιτζάνι (200 ml) λευκό ξηρό κρασί1 κονσέρβα ολόκληρα ντοματάκια κονσέρβας, με το χυμό τους, που θα ψιλοκόψετε κονκασέ1 ξυλάκι κανέλας1/3…
 Το εστιατόριο GB Roof Garden για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά διακρίνεται από το ‘Wine Spectator’, ένα από τα δημοφιλέστερα περιοδικά κρασιού και συγκαταλέγεται στους νικητές του Wine Spectator Restaurant Award. Πέρσι συμπεριλήφθηκε στη λίστα των επίτιμων διακεκριμένων και ήταν ανάμεσα στους 2791 νικητές παγκοσμίως, λαμβάνοντας το ‘Award of Excellence 2013’. Φέτος,…
Με συνεχείς αλλαγές και προσαρμογή στις εκάστοτε συνθήκες, ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών (ΔΑΑ) «Ελευθέριος Βενιζέλος» κατακτά τη μία διάκριση μετά την άλλη. Η Air Transport Research Society απένειμε στον ΔΑΑ το πρώτο βραβείο αποτελεσματικότητας στην Ευρώπη στην κατηγορία του, σύμφωνα με το Global Annual Benchmarking Report, την ετήσια έρευνα που…
Τρίτη, 22 Ιουλίου 2014 12:57

Παρφέ με μέλι και αρωματικό τσάι

Υλικάγια 4 μερίδες1 φακελάκι τσάι με άρωμα καραμέλα ή όποιο άλλο άρωμα θέλετε3 κρόκοι αυγών100 γρ. καστανή ζάχαρη2 κουταλιές μέλι, κατά προτίμηση θυμαρίσιο250 γρ. κρέμα γάλακτος2 κουτ. σούπας σκόνη από καλά αλεσμένα καρύδια ή φουντούκια (στο μούλτι)1 κουταλάκι λιωμένο βούτυροΕκτέλεσηΒάζω να βράσουν 250 ml νερό και βυθίζω εκεί το φακελάκι…
Με ένα αφιέρωμα στην Αθήνα, το αυστραλιανό ταξιδιωτικό περιοδικό International Traveller χαρακτηρίζει την Αθήνα ως έναν από τους κορυφαίους ταξιδιωτικούς προορισμούς στον κόσμο "Η Αθήνα επαναπροσδιορίζει τον εαυτό της μέσα από την μόδα, τη γαστρονομία και τις νέες τάσεις επιχειρηματικότητας", επισημαίνει στο χρονογράφημα της η δημοσιογράφος Juliet Kinsman, η οποία…