Τρίτη, 23 Σεπτεμβρίου 2014 00:00

Φθινοπωρινή απόδραση στο Grecotel Filoxenia Hotel στην Καλαμάτα!

Βρισκόμαστε στην καρδιά του Σεπτέμβρη και τι πιο ωραίο από το να οργανώσετε μια καλοκαιρινή-φθινοπωρινή απόδραση στην πανέμορφη και ηλιόλουστη Καλαμάτα. Στην αγκαλιά του μυθικού Ταϋγετου και ακριβώς δίπλα στην θάλασσα βρίσκεται ο απόλυτος παράδεισος με την υπογραφή της Grecotel. Το ξενοδοχείο Filoxenia αποτελεί ο ιδανικός προορισμός για όποιον αναζητά την απόλυτη αναζωογόνηση.

Διαθέτει 188 δωμάτια απλωμένα σε μια καταπράσινη έκταση με τεράστιους φοίνικες και με θέα το απέραντο γαλάζιο του Μεσσηνιακού κόλπου. Κομψά και πολυτελή δωμάτια που μπορούν να φιλοξενήσουν και οικογένειες με υπέροχα χρώματα και λευκά είδη καθώς και τεράστιες μπαλκονόπορτες που καδράρουν το χρυσό του ήλιου και το μπλε της θάλασσας.



Ξεκινήστε την ημέρα σας με ένα γευστικό πρωινό με Μεσσηνιακές πινελιές και μετά χαλαρώστε στην πισίνα ή στην απέραντη παραλία που βρίσκεται ακριβώς μπροστά.

Αν το πρόβλημά σας είναι τα παιδιά τότε και αυτό αφήστε το πάνω στην Grecotel. Ένας απίθανος παιδότοπος με χιλιάδες παιχνίδια περιμένει τους μικρούς φίλους να περάσουν αξέχαστες στιγμές παιχνιδιού.  Η παιδική γωνιά με λαχταριστές λιχουδιές σίγουρα θα την λατρέψουν οι μικροί φίλοι. Χιλιάδες αλμυρές και γλύκες λιχουδιές περιμένουν τους  μπόμπιρες για να της απολαύσουν.

Όσοι ώρα οι παιδαγωγοί της Grecotel απασχολούν τα παιδιά σας σίγουρα θα πρέπει να επισκεφθείτε το "Olive Spa" του ξενοδοχείου. Απολαύστε υπηρεσίες υψηλού επιπέδου και αφεθείτε στα χέρια των ειδικών. Διαλέξτε τις θεραπείες που σας ταιριάζουν και ετοιμαστείτε να ζήσετε το απόλυτο ταξίδι ανανέωσης.

Το μεσημέρι ή το βράδυ ετοιμαστείτε για το δικό σας γαστρονομικό ταξίδι στο εστιατόριο "Olive". Δοκιμάστε λαχταριστά μεσογειακά πιάτα απολαμβάνοντας το ηλιοβασίλεμα την ώρα που οι ακτίνες του λούζουν τον Ταΰγετο και τη θάλασσα.

Προσφορά: 

Μείνετε 4 νύχτες και πληρώστε MONO τις 3!

Από €55 με πλούσιο πρωινό σε μπουφέ. Τιμή κατ’ άτομο την ημέρα σε Δiκλινο Δωμάτιο.

ΔΩΡΕΑΝ το παιδί έως 14 ετών στο δωμάτιο των γονιών. ΔΩΡΕΑΝ Wi-Fi. ΔΩΡΕΑΝ χρήση της εσωτερικής πισίνας,του γυμναστηρίου, της σάουνας & του χαμάμ. Η προσφορά είναι διαθέσιμη από τις 11 Σεπτεμβρίου 2014.

Περισσότερες πληροφορίες με ένα κλικ εδώ