Παρασκευή, 19 Σεπτεμβρίου 2014 09:24

Στους ρυθμούς του Oktoberfest το πλήρωμα της Lufthansa

Μόλις δύο ημέρες έχουν απομείνει μέχρι την έναρξη των εορτασμών του Oktoberfest στο Μόναχο και τα μέλη του πληρώματος της Lufthansa που έχουν επιλεγεί να είναι ντυμένα με τις παραδοσιακές στολές είναι έτοιμα για απογείωση.

Το ειδικό "πλήρωμα Oktoberfest" θα αναχωρήσει για το Σάο Πάολο στις 24 Σεπτεμβρίου και για την Πόλη του Μεξικού στις 4 Οκτωβρίου.

Για πρώτη φορά, το πλήρωμα της Lufthansa θα είναι ντυμένο με την παραδοσιακή Βαυαρική φορεσιά και σε επιλεγμένες ευρωπαϊκές πτήσεις που αναχωρούν από το Μόναχο.

Αλλά και το προσωπικό της Lufthansa CityLine θα αλλάξει τις στολές του με dirndls, σηματοδοτώντας την έναρξη και τη λήξη του Oktoberfest του Μονάχου.

Αυτές οι πτήσεις θα αναχωρήσουν στις 20 Σεπτεμβρίου από το Μόναχο για τη Λυών και την Κοπεγχάγη και στις 21 Σεπτεμβρίου για Ζάγκρεμπ και Μπρέμεν. Στις 5 Οκτωβρίου, το ντυμένο με παραδοσιακές στολές πλήρωμα θα πετάξει από το Μόναχο στο Ζαντάρ (Κροατία) και τη Γενεύη.

Η παραδοσιακή στολή που θα φορά το προσωπικό εξυπηρέτησης επιβατών της Lufthansa στο Αεροδρόμιο του Μονάχου έχει διαφορετική σχεδίαση φέτος ενώ και το προσωπικό αεροδρομίου θα αντικαταστήσει τις στολές του με παραδοσιακή ενδυμασία κατά τη διάρκεια των εορτασμών.

Παράλληλα, η ατμόσφαιρα Oktoberferst – της επονομαζόμενης "πέμπτης εποχής" του έτους στη Βαυαρία- θα μεταφερθεί και στις αίθουσες αναμονής της Lufthansa στο Μόναχο. Στις Senator Lounges, οι επιβάτες θα μπορούν να απολαμβάνουν apple strudel, ποικιλίες κρεατικών και τυριών και pretzels.

Στη First Class Lounge θα προσφέρονται βαυαρικές νοστιμιές, σε ένα ειδικά διαμορφωμένο για τη γιορτή του Oktoberfest εστιατόριο. Οι σεφ θα ετοιμάζουν ολόφρεσκες σπεσιαλιτέ, όπως πάπια και Kaiserschmarrn (κομμάτια τηγανίτας).

Πηγή:news.gr