Παγκόσμια αναγνώριση για την Αλόννησο αποτελεί η ένταξή της στη λίστα με τους καλύτερους προορισμούς του κόσμου σε επίπεδο αειφορίας, σύμφωνα με το Βρετανικό περιοδικό National Geographic Traveller.
Tο μαρινάρισμα, για μια με δύο ώρες, σε ένα μείγμα γιαουρτιού με ελαιόλαδο, μουστάρδα, σκόρδο, ρίγανη, ξύσμα λεμονιού και πάπρικα, κάνει τα σουβλάκια κοτόπουλου τρυφερά και λαχταριστά, γεμάτα γεύση.
Ατελείωτες εκτάσεις με λίμνες και ποτάμια. Βουνά που τα δέντρα τους καταλήγουν στη θάλασσα και καταπράσινες πυκνές πλαγιές.
Η Δέσποινα Βανδή μας ξεναγεί στο Κάστρο της Χώρας, με την καταπληκτική θέα που κόβει την ανάσα.
Όσοι αγαπούν το cheesecake να σηκώσουν το χέρι τους! Είναι ένα από τα γλυκά που θεωρούμε πλέον κλασσικό και λατρεύουμε να το απολαμβάνουμε στο σπίτι ή σε κάποιο ζαχαροπλαστείο.