Παγκόσμια αναγνώριση για την Αλόννησο αποτελεί η ένταξή της στη λίστα με τους καλύτερους προορισμούς του κόσμου σε επίπεδο αειφορίας, σύμφωνα με το Βρετανικό περιοδικό National Geographic Traveller.
Tο μαρινάρισμα, για μια με δύο ώρες, σε ένα μείγμα γιαουρτιού με ελαιόλαδο, μουστάρδα, σκόρδο, ρίγανη, ξύσμα λεμονιού και πάπρικα, κάνει τα σουβλάκια κοτόπουλου τρυφερά και λαχταριστά, γεμάτα γεύση.
Όσοι αγαπούν το cheesecake να σηκώσουν το χέρι τους! Είναι ένα από τα γλυκά που θεωρούμε πλέον κλασσικό και λατρεύουμε να το απολαμβάνουμε στο σπίτι ή σε κάποιο ζαχαροπλαστείο.