Η πανδημία του κορονοϊού έχει αποδεκατίσει τον ταξιδιωτικό κλάδο, καθώς τα ξενοδοχεία, τα εστιατόρια και οι αεροπορικές εταιρείες σε όλο τον κόσμο προσπαθούν να επιβιώσουν.
Μια συνταγή για όλες εκείνες τις φορές που χρειαζόμαστε κάτι γλυκό για τον καφέ, για να ξεγελάσουμε την ακατανίκητη έλξη μας για ζαχαρωτά και για να μην τρέχουμε νυχτιάτικα στα ζαχαροπλαστεία.
Η Ελλάδα έχει ένα τόσο πλούσιο φυσικό τοπίο το οποίο μοιάζει να ανανεώνεται συνεχώς. Και είναι λογικό μιας και η φύση είναι ο μεγαλύτερος και πιο ταλαντούχος καλλιτέχνης.
Tη λίστα της Resonance Consultancy, γνωστής εταιρείας που παρέχει συμβουλευτικές υπηρεσίες παγκοσμίως για θέματα τουριστικής και οικονομικής ανάπτυξης, με τις 10 καλύτερες πόλεις του κόσμου για το 2021 δημοσίευσε σε πρόσφατο άρθρο του το Lonely Planet.
Η φριτάτα (frittata) είναι ιταλικό πιάτο με βάση το αυγό, το οποίο συνδυάζεται με τυρί, λαχανικά, αρωματικά βότανα ή όποιο άλλο υλικό μας αρέσει ‒ οι επιλογές είναι σχεδόν ανεξάντλητες. Μοιάζει με ανοικτή ψητή ομελέτα ή με κις χωρίς βάση και φτιάχνεται σε μαντεμένιο τηγάνι ή κάποιο σκεύος που μπορεί…