Παρασκευή, 10 Ιανουαρίου 2014 10:55

Lufthansa: Νέα δρομολόγια από το Καλοκαίρι

Η Lufthansa επεκτείνει το καλοκαίρι του 2014 τις αεροπορικές πτήσεις προς Αμερική και παράλληλα προσθέτει καθημερινές πτήσεις προς Βαλένθια.

Από τις 3 Απριλίου 2014, η Lufthansa θα αναχωρεί από το Μόναχο προς την Πόλη του Μεξικό. Έτσι, εκτός της καθημερινής πτήσης από τη Φρανκφούρτη, η Lufthansa θα εξυπηρετεί την Πόλη του Μεξικό πέντε φορές την εβδομάδα, αναχωρώντας και από το Μόναχο.Επίσης, η Lufthansa θα εγκαινιάσει στις 5 Ιουνίου το νέο δρομολόγιο από το Μόναχο προς το Τορόντο. Όπως και η πτήση που αναχωρεί από τη Φρανκφούρτη, το νέο καθημερινό δρομολόγιο προς το Τορόντο θα διευκολύνει άνετες ανταποκρίσεις στον κόμβο της Air Canada, συνεργάτη της Lufthansa και μέλους της Star Alliance.Για το διάστημα 16 Μαΐου - 12 Οκτωβρίου 2014, η αεροπορική εταιρία θα εγκαινιάσει ένα εποχιακό θερινό δρομολόγιο από τη Φρανκφούρτη προς το Μόντρεαλ του Καναδά. Ήδη η Lufthansa πραγματοποιεί καθημερινές απευθείας συνδέσεις μεταξύ Μονάχου και Μόντρεαλ. Παράλληλα, και η συνεργαζόμενη εταιρία Swiss προσφέρει καθημερινές πτήσεις από τον κόμβο της στη Ζυρίχη, προς την πόλη του Mont-Royal.Με την έναρξη του θερινού προγράμματος στις 30 Μαρτίου, η Lufthansa αυξάνει παράλληλα και το ήδη εκτενές ευρωπαϊκό της δίκτυο, προσθέτοντας καθημερινές πτήσεις προς τη Βαλένθια. 

Με αυτές τις προσθήκες τη θερινή περίοδο, η αεροπορική εταιρία θα αυξήσει τις απευθείας πτήσεις της προς 19 προορισμούς στη Βόρεια Αμερική και επτά πόλεις της Ισπανίας.

Οι επιβάτες της Lufthansa θα βρουν ελκυστικές προσφορές για αυτά τα νέα δρομολόγια, στο lufthansa.com. Ειδικότερα, οι πτήσεις για Βόρεια Αμερική προσφέρονται για κρατήσεις έως 20 Ιανουαρίου από μόλις 599 ευρώ. Η προσφορά αφορά ταξίδια που θα πραγματοποιηθούν έως 13 Απριλίου 2014.