Παρασκευή, 10 Ιανουαρίου 2014 10:00

Αλλαγή διεύθυνσης στο ΣΕΤΕ

Ο Αλέξανδρος Λαμνίδης αναλαμβάνει τη γενική διεύθυνση του ΣΕΤΕ, διατηρώντας ταυτόχρονα και τη γενική διεύθυνση του νεοσύστατου Ινστιτούτου του Συνδέσμου (ΙΝΣΕΤΕ).

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΣΕΤΕ, η διττή θέση θα επιτρέψει τον αποτελεσματικότερο έλεγχο και συντονισμό του συνόλου της λειτουργίας του ΣΕΤΕ και των υποστηρικτικών της εργαλείων. Ο κ. Λαμνίδης αντικαθιστά τον κ. Γιώργο Δρακόπουλο, ο οποίος ολοκλήρωσε τη συνεργασία του με τον ΣΕΤΕ, ύστερα από 20 χρόνια προσφοράς.

Σχετικά με τις διοικητικές αλλαγές, ο Πρόεδρος, κ. Ανδρέας Ανδρεάδης δήλωσε: «Η συμβολή του κ. Δρακόπουλου στην ενδυνάμωση και καθιέρωση του ΣΕΤΕ ήταν καθοριστική τα τελευταία 20 χρόνια. Θέλουμε να τον ευχαριστήσουμε θερμά για τις υπηρεσίες, τις γνώσεις και την πίστη που έδειξε στον Σύνδεσμο και να του ευχηθούμε καλή επιτυχία στα επόμενα σχέδια του. Το 2014 θα είναι μια χρονιά κατά την οποία ο ΣΕΤΕ θα αλλάξει γραμμή πλεύσης και θα επιταχύνει την εφαρμογή των καινοτομιών του. Δουλεύοντας συλλογικά τόσο με το ΙΝΣΕΤΕ, όσο και με την Marketing Greece θεωρούμε ότι ο ΣΕΤΕ θα επιτύχει τους στόχους του και θα συμβάλλει καλύτερα στην υποστήριξη του Κράτους ως κοινωνικός εταίρος. Είμαι βέβαιος ότι ο κ. Λαμνίδης, με την εμπειρία, την επιχειρηματική σκέψη και τη διορατικότητα που τον διακρίνει, θα οδηγήσει τον ΣΕΤΕ στην εκπλήρωση των στόχων του».    

Υπενθυμίζεται ότι στο ΙΝΣΕΤΕ καθήκοντα Επιστημονικού Διευθυντή έχει αναλάβει ο κ. Άρης Ίκκος και καθήκοντα Διοικητικού Διευθυντή, ο κ. Γιώργος Αμβράζης. Παράλληλα, τον συντονισμό της επικοινωνίας του ΣΕΤΕ και του ΙΝΣΕΤΕ αναλαμβάνει ο κ. Ξενοφών Πετρόπουλος, μέχρι σήμερα υπεύθυνος επικοινωνίας του ΣΕΤΕ.