Τετάρτη, 07 Οκτωβρίου 2015 11:40

Η Jennifer Aniston ονειρεύεται την Emirates Airlines σε αυτήν την ξεκαρδιστική διαφήμιση (βίντεο)

Η δημοφιλής ηθοποιός Jennifer Aniston πρωταγωνιστεί στη νέα τηλεοπτική διαφήμιση της Emirates Airlines.

Ίσως δεν σας δημιουργεί έκπληξη το να βλέπετε μια διασημότητα να διαφημίζει μια πολυτελή αεροπορική εταιρεία, ωστόσο αυτή η διαφήμιση είναι περισσότερο αμφιλεγόμενη από όσο φαίνεται με την πρώτη ματιά.

Στο spot, η Jennifer Aniston περιπλανάται στους διαδρόμους ενός αεροπλάνου μιας αμερικανικής αεροπορικής εταιρείας ψάχνοντας για το ντους. Όταν ζητά από το πλήρωμα του αεροσκάφους να τη βοηθήσει, αυτοί γελούν μαζί της και της προσφέρουν ένα σακουλάκι φιστίκια, λέγοντάς της πως αντί για ντους, μπορούν να της προσφέρουν... ξηρούς καρπόυς.

Η ελεύθερη μετάφραση αυτού του μηνύματος είναι ότι η Emirates Airlines είναι πολύ καλύτερη από τις γνωστές αμερικανικές αεροπορικές εταιρείες. 

Στη διαφήμιση, η Jennifer Aniston -η οποία τον περασμένο Αύγουστο υπέγραψε συμβόλαιο 5 εκατομμυρίων δολαρίων με την Emirates- περιγράφει την εμπειρία ενός αεροπλάνου χωρίς ντους και χωρίς μπαρ σαν έναν τρομερό εφιάλτη, μόλις έχει ξυπνήσει στο αναπαυτικό κρεβάτι του αεροσκάφους της Emirates Airlines και πίνοντας ένα cocktail στο μπαρ του αεροπλάνου.

Δείτε παρακάτω τη διαφήμιση που αγαπήθηκε πολύ στα social media!