Παρασκευή, 25 Σεπτεμβρίου 2015 15:30

Η Δυτική Ελλάδα στον αστερισμό της κρουαζιέρας με αφετηρία την Πάτρα και προορισμό την Αδριατική!

Η Δυτική Ελλάδα μπαίνει στον αστερισμό της κρουαζιέρας, με το κρουαζιερόπλοιο "Celestyal Crystal", της εταιρείας "Celestyal Cruises", έχοντας ως αφετηρία το λιμάνι της Πάτρας, και με προορισμούς εμβληματικές πόλεις της Αδριατικής!

Οι κρουαζιέρες για τα «διαμάντια» της Αδριατικής ξεκινούν από τον επόμενο μήνα, θα είναι εβδομαδιαίες, και μάλιστα σε εξαιρετικά ελκυστικά τιμές.

Αποπλέοντας από το λιμάνι της Πάτρας, το "Celestyal Crystal" θα έχει ως  προορισμούς, κατά σειρά, το Μπάρι, τη Βενετία, το Ντουμπρόβνικ της Κροατίας, το Κοτόρ του Μαυροβουνίου, τους Αγίους Σαράντα και την Κέρκυρα.

Μια απολαυστική εμπειρία

Τo "Celestyal Crystal" είναι ένα από τα κρουαζιερόπλοια της "Celestyal Cruises", το οποίο από την πρώτη κιόλας ματιά κερδίζει τις εντυπώσεις. Δικαίως έχει χαρακτηριστεί ως «κατακτητής της Ανατολικής Μεσογείου», αφού έχει ταξιδέψει εκατομμύρια επισκεπτών στους πιο εντυπωσιακούς και ειδυλλιακούς προορισμούς σε Ελλάδα, Τουρκία και Κύπρο.

Κύρια χαρακτηριστικά του "Celestyal Crystal" είναι η απαράμιλλη άνεση και ασφάλεια που προσφέρει, διαθέτοντας καμπίνες για κάθε βαλάντιο, από τις πλέον οικονομικές που είναι προσιτές σχεδόν στον καθένα, έως σουίτες με ανέσεις για μια πραγματικά αξέχαστη κρουαζιέρα!

Διαθέτει 480 καμπίνες με μπάνιο, τηλεόραση, ραδιόφωνο και κλιματισμό, και μπορεί να φιλοξενήσει συνολικά έως και 1.200 επιβάτες.

Έχει μεγάλη πληθώρα χώρων εστίασης και αναψυχής, όπως εστιατόρια, μπαρ, καζίνο, πισίνα, τζακούζι, γυμναστήριο, αίθουσα spa και μασάζ, σαλόνι ομορφιάς, κομμωτήριο και καταστήματα duty free.

Παράλληλα, το "Celestyal Crystal" είναι εξοπλισμένο με δορυφορικό τηλέφωνο, καθώς και με γιατρό διαθέσιμο όλο το 24ωρο.

Για κρατήσεις επικοινωνήστε με τα γραφεία ταξιδιών ή με το Γ. ΤΕΛΩΝΗΣ – FERRY CENTER στο τηλέφωνο 2610634000