Παρασκευή, 07 Μαρτίου 2014 00:00

Ένα κρεβάτι φτιαγμένο...μόνο για σας!

Μια νέα καινοτόμα υπηρεσία, που θα αλλάξει το τοπίο στις ξενοδοχειακές παροχές, παρουσιάζει η αλυσίδα Four Season Hotels and Resorts, λανσάροντας το “The Four Seasons Bed”, ένα κρεβάτι που θα προσαρμόζεται στις ανάγκες των επισκεπτών κάθε ξενοδοχείου.

Δεν αποτελεί έκπληξη που οι ταξιδιώτες σε όλο τον κόσμο, κατατάσσουν την ποιότητα του ύπνου τους στους σημαντικούς παράγοντες για την επιλογή ενός ξενοδοχείου.

Ανεβάζοντας τον πήχη η Four Seasons λανσάρει ένα νέο custom κρεβάτι και μια ευρεία ποικιλία προγραμμάτων ύπνου στα ξενοδοχεία της σε όλο τον κόσμο.

Η αλυσίδα, μάλιστα, πραγματοποίησε μια έρευνα για τους ταξιδιώτες στις ΗΠΑ, τη Μεγάλη Βρετανία, τη Ρωσία και την Κίνα αναζητώντας τις προτιμήσεις και τις ανάγκες τους. Η έρευνα απέδειξε ότι καθένας έχει διαφορετικές ανάγκες ύπνου και όλοι αναζητούν μια ξεκούραστη νύχτα.

Η μεγάλη πλειοψηφία των ερωτηθέντων ( 92 %) εξέφρασε ιδιαίτερες προτιμήσεις για τη σταθερότητα του στρώματος τους . Το νέο Four Seasons Bed μπορεί να ικανοποιήσει αυτήν την προτίμηση.

Το ειδικά σχεδιασμένο στρώμα διαθέτει ένα πατενταρισμένο "GelTouch κέντρο αφρού" που ελέγχει την απορρόφηση της θερμότητας, ενώ το ξενοδοχείο επιτρέπει στους επισκέπτες να επιλέξουν τρία προσαρμοσμένα επίπεδα συνεκτικότητας του στρώματος.

Πολλά ξενοδοχεία εξελίσσουν περαιτέρω την εμπειρία ύπνου προσφέροντας μια μεγάλη ποικιλία από μαξιλάρια. Φυσικά, το κρεβάτι θα είναι επίσης διαθέσιμο για πώληση.

Το κρεβάτι Four Seasons διατίθεται ήδη σε πολλά ξενοδοχεία στις ΗΠΑ και θα αντικαταστήσει τα κρεβάτια σε όλα τα καταλύματα της αλυσίδας Four Seasons κατά τη διάρκεια των προσεχών ετών.

πηγή:news.gr