Δευτέρα, 10 Μαρτίου 2014 00:00

Αναδομήστε σώμα και πνεύμα στο "Fitness Festival" του The Westin Resort!

 Σε μια ανοιξιάτικη γιορτή άθηλησης και ευεξίας που θα αναδομήσει το σώμα και πνεύμα σας προσκαλεί το The Westin Resort. Έτσι από τις 21 έως τις 25 Μαρτίου, όσοι επισκεπτούν το TheWestinResortCostaNavarino, θα έχουν την δυνατότητα να απολαύσουν μια πανδαισία αθλητικών δραστηριοτήτων που θα καλύψει και τις πιο εξειδικευμένες απαιτήσεις.

Υλοποιώντας την παγκόσμια πρωτοβουλία Well-BeingMovementπου εκφράζει τον πυρήνα της φιλοσοφίας Westin, μιας φιλοσοφίας  σταθερά προσανατολισμένης στο «ευ ζην», το TheWestinResortCostaNavarino σχεδίασε και σας προσφέρει αποκλειστικά το FitnessFestival, που περιλαμβάνει απότουρνουά μπάσκετ και εκδρομές ποδηλασίας μέχρι funwaterpolo και αθλήματα ρακέτας – και αυτές είναι μερικές μόνο από τις ακαταμάχητες προτάσεις. 

 Για τη φροντίδα και τη διατήρηση της φυσικής σας κατάστασης, οι διακεκριμένοι προπονητές Ευγένιος Ντογαντζής και Πάνος Μπαλατσινός οργανώνουν το PowerFitnessCampμε δυναμικά προγράμματα crossfit, kickboxing, συγχρονικής κολύμβησης, Zumba και αεροβικής!  Ολοκληρώστε την «επαναφόρτιση» απολαμβάνοντας μια επίσκεψη στο φημισμένο AnazoeSpa!

 Το τετραήμερο θα κορυφωθεί στις 25 Μαρτίου με την ημέρα Yoga, αφιερωμένη στην ένωση σώματος, πνεύματος και ψυχής, με δράσεις που περιλαμβάνουν Yoga για όλους, διάλεξη για την ενέργεια, τη διαύγεια, την ευφορία, laughterYoga αλλά και Yoga για παίκτες γκολφ, με εισηγητή τoν διάσημο, πιστοποιημένο δάσκαλο Yoga και σύμβουλο διατροφής και LifeCoachΚωνσταντίνο Χαραντινιώτη, ιδρυτή του BhavanaYogaCentre!

 Και αυτή θα είναι μόνο η αρχή μιας σειράς πολυποίκιλων δράσεων, που θα αναπτυχθούν από τώρα και έως το φθινόπωρο, σηματοδοτώντας τη στενή σύνδεση του TheWestinResortCostaNavarino με τον αθλητισμό, το φυσικό περιβάλλον, την υγεία του νου και του σώματος: ακολουθεί το Waterlife”, Kite & SurfCamp, τον Ιούνιο, το BasketballYouthCamp με τον πολυνίκη πρωταθλητή μας Θοδωρή Παπαλουκά τον Ιούλιο, αλλά και εβδομάδα Yoga & Pilates το Σεπτέμβριο, ενώ το πλούσιο καλεντάρι θα ολοκληρωθεί με το καθιερωμένο NavarinoChallenge και το δυναμικό και τόσο ενδιαφέρον ThreeLevelPowerSwim-Bike-RunRaces.

Τα ειδικά πακέτα διαμονής στο TheWestinResortCostaNavarinoγια 3ήμερο ή 4ήμερο της 25ης Μαρτίου περιλαμβάνουν 3 ή 4 διανυκτερεύσεις με πρωινό, δωρεάν διαμονή και πρωινό για παιδιά,  δωρεάν δείπνο για 2 άτομα στο εστιατόριο Morias, check-out έως τις 6:00 μ.μ. το απόγευμα της Τρίτης και δωρεάν συμμετοχή σε ποικίλες αθλητικές δραστηριότητες. Για πληροφορίες και κρατήσεις καλέστε στο 27230 97100 ή επικοινωνήστε με email: reservations.navarino@westin.com