Αν ψάχνετε ένα μέρος στο κέντρο της Αθήνας και συγκεκριμένα στο Κολωνάκι για να απολαύσετε μοναδικά ροφήματα δεν έχετε παρά να επισκεφτείτε το Petite Fleur. Ένας χώρος που όταν βρίσκεσαι εκεί νιώθεις ότι γίνεσαι πρωταγωνιστής ενός παραμυθιού. Τα γλυκά χρώματα αλλά και οι μουσικές νότες που βγαίνουν από ένα πικάπ…
 Σε ένα από τα ομορφότερα σημεία της Καλαμάτας στη Μαρίνα το εστιατόριο "Το Λιμένι" φημίζεται για τις τοπικές σπεσιαλιτέ.Ένας υπέροχος χώρος διακοσμημένος σύμφωνα με τους νόμους της σύγχρονης αισθητικής και μια υπέροχη ολόδροση αυλή σας προσκαλούν όλες τις ώρες της ημέρας να το επισκεφτείτε.Απολαύστε μεγάλη ποικιλία από φρέσκα ψάρια, μια…
Σάββατο, 17 Αυγούστου 2013 17:51

Πιο Εύκολη Τυρόπιτα Δεν Γίνεται!

Υλικά 1 φύλλο σφολιάτα350 γρ. έμενταλ ή κασέριλίγο σουσάμι για το πασπάλισμακρόκο από 1 αβγόβούτυρο για το ταψί Εκτέλεση Αννάβουμε τον φούρνο στους 180 βαθμούς, στον αέρα.Βουτυρώνουμε ένα μέτριο ταψί.Κόβουμε το τυρί σε χοντρά κομμάτια, περίπου 1 εκ. πάχοςΑπλώνουμε το φύλλο στον πάτο του ταψιού έτσι ώστε το μισό να…
Κοκτέιλ σε μορφή σφαίρας, σφηνάκια σε μικρά κουταλάκια, κοκτέιλ σε πιάτο είναι μερικά από τα ποτά που μπορεί να απολαύσει κανείς στο "Momix". Στην περιοχή του Κεραμεικού σε έναν υπέροχο χώρο με βιομηχανικό στυλ, φωτιστικά φτιαγμένα από καλάμι και μια μεγάλη μπάρα από παλέτα και πολλά μικρά κόκκινα διακοσμητικά να…
Σάββατο, 17 Αυγούστου 2013 00:52

Mπουγάτσα στη στιγμή

Υλικά4 φύλλα κρούστας200 γρ. βούτυρο αγελάδος3 αβγά1 κουτί ζαχαρούχο γάλα1 ποτήρι φρέσκο γάλα1 βανίλιακανέλα και άχνη ζάχαρη για το πασπάλισμα ΕκτέλεσηΠροθερμαίνουμε το φούρνο στους 180 βαθμούς.Σε μέτρια φωτιά, λιώνουμε σε ένα κατσαρολάκι το βούτυρο. Προσοχή μην κάψει!Σε ένα μικρό ταψάκι στρώνουμε τα φύλλα πατσαβουριαστά και τα περιχύνουμε με το λιωμένο…