Όλοι αγαπάμε την μυρωδιά ενός φρεσκοψημένου ψωμιού που μόλις έχει βγει από τον ξυλόφουρνο. Το Travel - Ελευθερία Online σας παρουσιάζει 5 φούρνους που συνδυάζουν το καλό ψωμί αλλά και το μοντέρνο design. Του Γιάννη ΠαναγόπουλουPaul Σε γαλλική γωνιά έχει μετατραπεί η οδός Πανεπιστημίου από το 2010 όπου και άνοιξε…
Παρασκευή, 08 Νοεμβρίου 2013 09:04

"Χρυσός" Οκτώβριος για τον τουρισμό

Ο καλύτερος τουριστικός Οκτώβριος όλων των εποχών για τον ελληνικό τουρισμό ήταν ο φετινό, ενώ αύξηση 10.93% σημειώθηκε στις αφίξεις ξένων τουριστών. Σύμφωνα με τα διαθέσιμα στοιχεία των τουριστικών αφίξεων στα κυριότερα αεροδρόμια της χώρας, που ανακοινώνει σήμερα ο ΣΕΤΕ, το δεκάμηνο Ιανουαρίου - Οκτωβρίου 2013 σημειώνει διψήφια αύξηση +10,93%…
Για να ικανοποιήσει τις προσδοκίες των επισκεπτών του, το ξενοδοχείο Lato Boutique στο Ηράκλειο Κρήτης, ολοκλήρωσε μια σημαντική ανακαίνιση και επέκταση των χώρων του στις αρχές του 2013. Η ιδιοκτήτρια εταιρεία Μ & Ε ΚΑΡΑΤΑΡΑΚΗ Α.Ε. ανταποκρινόμενη στους οικολογικά συνειδητοποιημένους επισκέπτες και θέλοντας να συμβάλλει θετικά στην προστασία του περιβάλλοντος,…
Κρητική εβδομάδα ετοιμάζει το εστιατόριο Βυζαντινό του ξενοδοχείου Hilton από τις 18 έως τις 23 Νοεμβρίου. Σφακιανές πίτες, μαραθόπιτες, καλτσούνια, ντάκο, λαγό στιφάδο, γίδα κοκκινιστή και πολλές άλλες γεύσεις από την Κρητική γαστρονομία. Η Κρητική εβδομάδα είναι η πρώτη από μια σειρά αφιερωμάτων σε ελληνικές, παραδοσιακές γεύσεις που έχει προγραμματίσει…
Μάθημα παραδοσιακής ζαχαροπλαστικής με θέμα «παραδοσιακά γλυκά Αμμουλιανής με άρωμα ανατολής» παρέδωσαν χθες το βράδυ τέσσερις νοικοκυρές από τo νησί στον πολυχώρο γαστρονομίας Recipeace by Jamie Oliver, μεταφέροντας στο σκοτεινό Λονδίνο το γιορτινό κλίμα των λαμπρών, καλοκαιρινών γαστρονομικών εκδηλώσεων, που θα γίνουν στα λιμάνια, στα σοκάκια και στα fish restaurants…