Παρασκευή, 11 Ιουλίου 2014 00:00

Cape Souniο: Full διάθεση σε Full Moon party γεύσευων

Στο Cape Sounio σας προσκαλεί να γιορτάσετε την πανσέληνο του έρωτα η Grecotel. Το Σάββατο 12 Ιουλίου ερωτευτείτε κάτω από την καλοκαιρινή πανσέληνο και γευτείτε ένα εφευρετικό και πρωτότυπο αφροδισιακό μενού στο κεντρικό εστιατόριο του ξενοδοχείου. Με την υπογραφή του βραβευμένου σεφ Σάκη Τζανέτου το γαστρονομικό ταξίδι στο Cape Sounio…
Πέμπτη, 10 Ιουλίου 2014 13:40

Ρύζι με λαχανικά

Υλικά3 κ.σ. ελαιόλαδο 2 σκελίδες σκόρδο 1 κρεμμύδι κομμένο σε φέτες 1 κόκκινη πιπεριά ψλοκομμένη 1/2 κ.γλ. κιτρινόριζα 400 γραμμ. ρύζι για πιλάφι 800 γραμμ. ζωμός ζεστός κότας 1 φλιτζ. αρακά 2 κ.σ. μαϊντανό ψιλοκομμένο ΕκτέλεσηΖεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε γουόκ ή βαθύ τηγάνι. Σοτάρουμε το κρεμμύδι για λίγα λεπτά να…
Τη Δευτέρα 14 Ιουλίου ξεκινά η υποβολή αιτήσεων για το πρόγραμμα κοινωνικού τουρισμού του ΟΑΕΔ. Το πρόγραμμα πρόγραμμα θα υλοποιηθεί από την 1η Αυγούστου έως και τις 30 Μαΐου του 2015 και τα εισιτήρια κοινωνικού τουρισμού θα δοθούν σε 120.000 δικαιούχους. Οι Δικαιούχοι του προγράμματος- Εργαζόμενοι με σχέση εξαρτημένης εργασίας…
Η Σαντορίνη αναδείχθηκε το καλύτερο νησί για το 2014 από τους αναγνώστες του περιοδικού Travel +Leisure για τους καλύτερους προορισμούς και υπηρεσίες για αναψυχή. Το μαγευτικό νησί συγκέντρωσε 89,98 βαθμούς και προηγείται τριών νησιών της Χαβάης. Στην τρίτη θέση της λίστας φιγουράρει η Κρήτη με 84,26 βαθμούς ενώ μέσα στην…
Τετάρτη, 09 Ιουλίου 2014 12:15

Παγωτό με μυζήθρα

Υλικά500 γραμμ. παγωτό βανίλια4 κ.σ. αμύγδαλα φιλέ250 γραμμ. φρέσκια ανάλατη μυζήθρα1/2 φλ. τσαγιού μέλι θυμαρίσιολίγο μέλι για το γαρνίρισμαΕκτέλεσηΞεπαγώνουμε το παγωτό για 10΄ σε θερμοκρασία δωματίου. Απλώνουμε τα αμύγδαλα σε ταψάκι και τα ψήνουμε στους 180οC για 10΄, να ροδίσουν ελαφρά. Τα αφήνουμε να κρυώσουν. Παγώνουμε στην κατάψυξη μεταλλικό μπολ…