Τρίτη, 06 Μαϊος 2014 10:55

280 Γερμανοί ποδηλάτες έφθασαν με κρουαζιερόπλοιο στην Καλαμάτα (βίντεο)

Στην Καλαμάτα βρίσκονται από σήμερα νωρίς το πρωί 280 Γερμανοί ποδηλάτες, οι οποίοι έφθασαν με το κρουαζιερόπλοιο “Berlin” στο λιμάνι της μεσσηνιακής πρωτεύουσας.

Το κρουαζιερόπλοιο μεταφέρει 380 τουρίστες προερχόμενους στην πλειοψηφία τους από την περιοχή της Βαυαρίας, 280 εκ των οποίων κάνουν ποδηλατικό τουρισμό. Ξεκίνησαν από το λιμάνι της Καλαμάτας και μέσω της οδού Ναυαρίνου κατευθύνθηκαν προς την περιοχή της Σάνταβας, όπου θα κάνουν στάση για ξεκούραση και μπάνιο και έπειτα θα πάρουν το δρόμο της επιστροφής.

Το κρουαζιερόπλοιο “Berlin” έφθασε στην Καλαμάτα από το Τσανάκαλε της Τουρκίας, όπου περιηγήθηκαν με τα ποδήλατα στην Αρχαία Τροία, ενώ το απόγευμα θα αναχωρήσει με προορισμό το Σαλέρνο της Ιταλίας.

Οργανωτής της εκδρομής είναι η Κρατική Ραδιοφωνία – Τηλεόραση της Βαυαρίας, ενώ κατά τη διάρκεια της ποδηλατοδρομίας στα παράλια της Καλαμάτας θα υπάρξει απευθείας ραδιοφωνική σύνδεση με το γερμανικό σταθμό.   Διαβάστε το άρθρο στην ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ http://www.eleftheriaonline.gr/oikonomia/tourismos/item/37122-germanoi-podilates

Πολυμέσα

{youtube}http://www.youtube.com/watch?v=brXLTIfrhlY{/youtube}