Τετάρτη, 07 Μαϊος 2014 12:10

Emirates: Αθήνα-Ντουμπάι δύο φορές την ημέρα

Διπλασιάζει προσωρινά τις καθημερινές πτήσεις της στο δρομολόγιο Αθήνα - Ντουμπάι, για την περίοδο από 1 Αυγούστου έως 25 Οκτωβρίου 2014, η Emirates, με στόχο να ανταποκριθεί στην αυξημένη ζήτηση.

Η δεύτερη καθημερινή πτήση θα πραγματοποιείται με αεροσκάφος Airbus A330-200, διάταξης δύο κατηγοριών θέσεων, το οποίο διαθέτει 27 καθίσματα στη διακεκριμένη θέση και 251 στην οικονομική θέση.

Το δεύτερο αεροσκάφος, το οποίο θα πραγματοποιεί την πτήση με κωδικό EK3109/3110, θα αυξήσει προσωρινά τη χωρητικότητα των θέσεων κατά 76%, αυξάνοντας παράλληλα και τη χωρητικότητα για το μεταφερόμενο εμπορευματικό φορτίο κατά 74%.
 
 «Η δεύτερη καθημερινή πτήση κατά τη θερινή περίοδο, θα μας βοηθήσει να ανταποκριθούμε στην αυξανόμενη ζήτηση, δίνοντας σε πολύ περισσότερους επιβάτες την ευκαιρία να επισκεφθούν το κοσμοπολίτικο Ντουμπάι, και μέσω του κόμβου μας, προορισμούς του συνεχώς επεκτεινόμενου δικτύου μας», δήλωσε ο Jaber Mohamed, διευθυντής της Emirates σε Ελλάδα και Αλβανία.

Επίσης τόνισε  πως «η Αθήνα αποτελεί ένα σημαντικό προορισμό για την Emirates, καθώς συμβάλλει στη διατήρηση της μακροχρόνιας σχέσης του τουρισμού και των επιχειρήσεων μεταξύ των ΗΑΕ και της Ελλάδας».