Παρασκευή, 07 Μαρτίου 2014 00:09

Νέο mobile app από την Travelplanet24

Η Travelplanet24 ανακοινώνει το λανσάρισμα του νέου, δωρεάν, ταξιδιωτικού App για iOS7! Το App που δημιούργησε η Travelplanet24 αποκλειστικά για iOS7 παρέχει την δυνατότητα αναζήτησης και κράτησης αεροπορικών εισιτηρίων γρήγορα και εύκολα για οποιονδήποτε προορισμό. Χαρακτηρίζεται από ταχύτητα, απλότητα και πρωτοποριακό σχεδιασμό.Το νέο Travelplanet24 App θα είναι διαθέσιμο δωρεάν, από τις 11 Μαρτίου 2014. Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη σε όλα τα App stores διεθνώς και σε 2 γλώσσες, στα Ελληνικά και στα Αγγλικά.

«Σχεδιάσαμε μια εφαρμογή με σκοπό να εξυπηρετήσει τις ανάγκες των πελατών μας οι οποίοι όλο και αυξάνουν την χρήση των κινητών συσκευών για τις κρατήσεις των αεροπορικών τους εισιτηρίων. Συγκεκριμένα, οι κρατήσεις που πραγματοποιήθηκαν στην Travelplanet24 μέσα από κινητές συσκευές το 2013 είχαν αύξηση 53,6%» δήλωσε ο Πάντος Παπάζογλου, Product Manager Mobile της Travelplanet24.

Μέσα από την εφαρμογή της Travelplanet24, ο χρήστης μπορεί να διαλέξει τον προορισμό που επιθυμεί, την ημερομηνία αναχώρησης και επιστροφής καθώς και τον αριθμό των συνεπιβατών. Τα αποτελέσματα της αναζήτησης του χρήστη εμφανίζονται με βάση την τιμή ή την ώρα αναχώρησης, ανάλογα με την προτίμηση και επιλογή του χρήστη. Διαθέτει ακόμη, επιπλέον φίλτρα για πιο εξειδικευμένη αναζήτηση όπως την αεροπορική εταιρεία, την προτιμώμενη μέγιστη τιμή κ.α.

Το Travelplanet24 iOS7 Αpp σχεδιάστηκε με γνώμονα την ευχρηστία και την απλότητα για να προσφέρει την καλύτερη δυνατή εμπειρία στον χρήστη. Ο ευέλικτος σχεδιασμός του το κάνει συμβατό με συσκευές iPhone 4 & iPhone 5, καθώς το μέγεθος της οθόνης έχει την ιδιότητα να προσαρμόζεται ανάλογα με την συσκευή που διαθέτει ο χρήστης.

Το Travelplanet24 app αποτελεί μια νέα ταξιδιωτική εμπειρία ικανή να εμπνεύσει τον χρήστη να σχεδιάσει και να κλείσει το επόμενο ταξίδι του για τον αγαπημένο του προορισμό. Το μόνο που χρειάζεται είναι να κατεβάσει δωρεάν την εφαρμογή Travelplanet24 από το App Store!