Πέμπτη, 16 Νοεμβρίου 2017 04:30

Επτά εταιρίες εκπροσώπησαν την Ελλάδα στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού, ΙΤΒ Αsia 2017

Επτά εταιρίες εκπροσώπησαν την Ελλάδα στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού, ΙΤΒ Αsia 2017, που διεξήχθη πριν λίγες μέρες στη Σιγκαπούρη και στην οποία έλαβαν μέρος 940 εκθέτες από 113 χώρες.

Συγκεκριμένα, με στόχο την προβολή του τουριστικού προϊόντος της Ελλάδας στη διεθνή αγορά της Ασίας στο Ελληνικό Ομαδικό Περίπτερο, που διοργάνωσε για πρώτη φορά ο ΕΟΤ, συμμετείχαν οι εταιρίες: Asit Greece, ΗΑΤΤΑ, Hetco Tours - Greece, Rhodes Tourism Promotion Organization και The Travel Company, ενώ ως ανεξάρτητοι εκθέτες έλαβαν μέρος και οι εταιρίες TourGreece και IMT Travel Services.

Η ITB Asia, η οποία αναπτύσσεται με ραγδαίους ρυθμούς, καλύπτει τους τομείς: επαγγελματικά ταξίδια, ταξίδια αναψυχής, παγκόσμια τουριστική βιομηχανία, εκπαίδευση και επαγγελματικά workshops (MICE & Leisure). Πρόκειται για μια Διεθνή Έκθεση Τουρισμού που αποτελεί σημείο αναφοράς για περισσότερους από 950 Ασιάτες και διεθνείς buyers, αλλά και για τους 11.000 ενδιαφερόμενους που την επισκέπτονται απ' όλο τον κόσμο, ανάμεσα στους οποίους βρίσκονται εκπρόσωποι ξενοδοχείων, τουριστικών γραφείων, δήμων, περιφερειών, καθώς και εταιριών υπηρεσιών του τουριστικού κλάδου.

Η επόμενη ITB Asia, όπου ο ΕΟΤ θα διοργανώσει το Ελληνικό Ομαδικό Περίπτερο και το Ελληνογερμανικό Επιμελητήριο θα οργανώσει ελληνική επιχειρηματική αποστολή επίσκεψης στην έκθεση, πρόκειται να διεξαχθεί από τις 17 έως τις 19 Οκτωβρίου 2018, στη Σιγκαπούρη.  

ΑΠΕ-ΜΠΕ