Πέμπτη, 18 Ιουνίου 2015 12:55

Η Aegean, καλύτερη περιφερειακή αεροπορική εταιρεία στην Ευρώπη

Ως η «Καλύτερη Περιφερειακή Αεροπορική Εταιρεία στην Ευρώπη για το 2015» αναδείχθηκε για μια ακόμη φορά η Aegean, μέλος της Star Alliance, κατά την παρουσίαση των βραβείων Skytrax World Airline Awards 2015. Παράλληλα, εξασφάλισε και τη δεύτερη ισχυρή θέση στην κατηγορία «Παγκόσμια Περιφερειακή Αεροπορική Εταιρεία».

 

Η απονομή πραγματοποιήθηκε κατά τη διάρκεια του Paris International Airshow, και όπως αναφέρθηκε από τους ίδιους τους διοργανωτές της απονομής, η AEGEAN, «διατήρησε την κυριαρχία της στην Ευρώπη, εξασφαλίζοντας ταυτόχρονα μια ισχυρή θέση και στην παγκόσμια κατάταξη».

Στην ψηφοφορία, που πραγματοποιήθηκε μέσα στο πλαίσιο των Skytrax World Airline Awards, γνωστών ως βραβείων επιλογής επιβατών, την περίοδο Σεπτεμβρίου 2014 - Μαΐου 2015, περισσότεροι από 18,89 εκατομμύρια επιβάτες και περισσότερες από 105 εθνικότητες, επιβράβευσαν την AEGEAN για το υψηλό επίπεδο υπηρεσιών που παρέχει στους επιβάτες της. Το βραβείο αυτό απονέμεται στην AEGEAN για 5η συνεχόμενη χρονιά και για 6η φορά από το 2009 έως σήμερα.

Τα World Airline Awards είναι τα κορυφαία βραβεία κύρους και αριστείας στην αεροπορική βιομηχανία παγκοσμίως και αποτελούν ένα από τα πιο σημαντικά βραβεία για μία αεροπορική εταιρεία, αφού στηρίζονται αποκλειστικά στην ψήφο των επιβατών.