Τρίτη, 31 Μαϊος 2022 11:48

CNN: Η Ελλάδα στους 10+1 κορυφαίους προορισμούς του καλοκαιριού (pics)

Έχοντας περάσει τα τελευταία δύο καλοκαίρια στη σκιά όχι κάποιου κοκοφοίνικα αλλά του... κορoνοϊού, το φετινό καλοκαίρι συνοδεύεται από μεγάλες απαιτήσεις.

Τα ταξιδιωτικά γραφεία κάνουν λόγο για μεγάλο ενθουσιασμό από άποψη κρατήσεων, καθώς οι ταξιδιώτες «ανυπομονούν για εκπληκτικές νέες καλοκαιρινές εμπειρίες», σύμφωνα με την Κάρολ – Αν Γουντ, διευθύντρια marketing στο Embark Beyond, ένα ταξιδιωτικό γραφείο με έδρα τη Νέα Υόρκη.

Στο πλαίσιο αυτό, το CNNi επέλεξε για φέτος 11 ταξιδιωτικούς προορισμούς που, όπως λέει, μπορούν να προσφέρουν ξανά τη χαρά του ταξιδιού. Ανάμεσα σε αυτούς μάλιστα, φιγουράρει η Ελλάδα, με τις επιλογές για διακοπές να ποικίλουν. «Με ελάχιστους περιορισμούς και έναν αυξανόμενο αριθμό απευθείας πτήσεων στην Ελλάδα από τις ΗΠΑ, αυτή η χώρα και ιδιαίτερα τα νησιά της, είναι εξαιρετικά ελκυστικά αυτό το καλοκαίρι. Η Σαντορίνη και η Μύκονος βρίσκονται συχνά στη λίστα των επιθυμιών των ταξιδιωτών, ενώ η Κρήτη, το μεγαλύτερο νησί της Ελλάδας, μπορεί να συνδυαστεί με οποιοδήποτε από αυτά. Μερικές από τις πιο εντυπωσιακές παραλίες της Ελλάδας βρίσκονται στη Ζάκυνθο, ενώ στην ενδοχώρα η χερσόνησος της Πελοποννήσου είναι διάσημη για τα αρχαία της αλλά και για τα σύγχρονα οινοποιία της», αναφέρει στο δημοσίευμά του το CNNi, το οποίο πάντως προειδοποιεί τους ταξιδιώτες να είναι πολύ προσεκτικοί στις κρατήσεις τους για ξενοδοχεία, καθώς υπάρχουν ψεύτικες ιστοσελίδες κρατήσεων. 

Το κείμενο συνοδεύεται από φωτογραφία της παραλίας Ναυάγιο, στη Ζάκυνθο. Άλλες επιλογές του ταξιδιωτικού συντάκτη περιλαμβάνουν την Αυστραλία, τη Γαλλία και τη Νέα Υόρκη.

Δείτε αναλυτικά τη σχετική λίστα:

Αυστραλία

 Darren/Adobe Stock

Σιγκαπούρη

 Huntergol/Adobe Stock

Ισραήλ

 white_bcgrd/Adobe Stock

Ελλάδα

 Vitaly Krivosheev/Adobe Stock

Γαλλία

 arcachonphoto.com/Adobe Stock

Ηνωμένο Βασίλειο

 James Manning/AP

Παναμάς

 Bogdan Lazar/Adobe Stock

Μεγάλες Λίμνες (οι λίμνες Σουπίριορ, Μίσιγκαν, Χιούριον, Ίρι και Οντάριο στα σύνορα ΗΠΑ – Καναδά)

 stevengaertner/Adobe Stock

Walt Disney World (Ορλάντο, ΗΠΑ)

 Allen J Schaben/Los Angeles Times/Shutterstock

Nέα Υόρκη

 marikpeter/Adobe Stock

Μοντρεάλ, Καναδάς

 R.M. Nunes/Adobe Stock

 ➡️  Ανακαλύψτε υπέροχες φωτογραφίες από την Ελλάδα και τον κόσμο στο instagram του travel.eleftheriaonline.gr