Τρίτη, 08 Φεβρουαρίου 2022 11:19

Times: Δύο ελληνικά ξενοδοχεία στα πιο ρομαντικά του κόσμου (pics)

Times: Δύο ελληνικά ξενοδοχεία στα πιο ρομαντικά του κόσμου (pics)

Πολυτέλεια που εντυπωσιάζει, θέα που κόβει την ανάσα, ιδιωτικές παραλίες, πισίνες υπερχείλισης και περιποιήσεις spa είναι μερικά από τα «συστατικά» που κάνουν ένα ξενοδοχείο ιδανικό για μια αξέχαστη ρομαντική απόδραση.

Με αφορμή την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, οι Times του Λονδίνου μάς παρουσιάζουν μια λίστα με τα πιο ρομαντικά ξενοδοχεία του κόσμου.

Στη λίστα μάλιστα φιγουράρουν και δύο ελληνικά ξενοδοχεία.

Πρόκειται για το Amanzoe στην Αργολίδα και το Omma στη Σαντορίνη.

Στην 11η θέση της λίστας των Times, βρίσκεται το εντυπωσιακό Amanzoe στο Κρανίδι της Αργολίδας, μια ανάσα από το Πόρτο Χέλι. Η δημοσιογράφος των Times μιλά για ένα συγκρότημα 38 πολυτελών σουιτών ανάμεσα σε ελαιόδεντρα και κυπαρίσσια, ενώ προτείνει στους αναγνώστες να επιλέξουν μία από τις δύο καμπάνες που βρίσκονται στο beach club του ξενοδοχείου για να κοιμηθούν ακούγοντας τον ήχο της θάλασσας.

 Amanzoe in Greece (Daniel Herendi)

Δύο θέσεις παρακάτω, συναντάμε το Omma στη Σαντορίνη. «Το να μην κάνεις μήνα του μέλιτος στη Σαντορίνη είναι πιθανότατα λόγος διαζυγίου σε μερικές πολιτείες των ΗΠΑ» σχολιάζει με χιούμορ η δημοσιογράφος και περιγράφει το Omma ως ένα υπέροχο νέο ξενοδοχείο που διαθέτει τις «πιο sexy σουίτες του νησιού». Η θέα 180 μοιρών στο ηλιοβασίλεμα και την καλντέρα από την πισίνα και το πρωινό του ξενοδοχείου συμπληρώνουν ιδανικά το σκηνικό μιας ρομαντικής απόδρασης.

 The Infinity suite at Omma, Santorini

Στην πρώτη δεκάδα των πιο ρομαντικών ξενοδοχείων του κόσμου, όπως τα επέλεξαν οι Times, συναντάμε τα εξής: 1. Joali, Μαλδίβες, 2. Petit St Vincent, Γρεναδίνες, 3. Shinta Mani Wild, Καμπότζη, 4. Xigera Safari Lodge, Μποτσουάνα, 5. Les Fermes de Marie, Γαλλία, 6. Deplar Farm, Ισλανδία, 7. North Island, Σεϋχέλλες, 8. Loire Valley Lodges, Γαλλία, 9. Jade Mountain, Αγία Λουκία, 10. Ett Hem, Σουηδία.

 ➡️  Ανακαλύψτε υπέροχες φωτογραφίες από την Ελλάδα και τον κόσμο στο instagram του travel.eleftheriaonline.gr