Τετάρτη, 13 Ιουνίου 2018 08:33

Βίτι Λέβου - Εντυπωσιακές εικόνες στον Ειρηνικό Ωκεανό (Βίντεο+φωτογραφίες)

Με τροπικές παραλίες που έχουν πρωταγωνιστήσει σε αρκετές χολιγουντιανές ταινίες τα νησιά Φίτζι αποτελούν έναν ιδανικό προορισμό διακοπών.

Το Βίτι Λέβου αποτελεί το μεγαλύτερο νησί του νησιωτικού κράτους και περιβάλλεται από υφάλους και λιμνοθάλασσες προσφέροντας ένα θεαματικό τοπίο στους επισκέπτες.

Η πρωτεύουσα Σούβα βρίσκεται στις νοτιοανατολικές ακτές του και φιλοξενεί το μουσείο των Φίτζι που χρονολογείται από το 1904 και βρίσκεται στους Κήπους Θέρστον. Εγκαινιάστηκαν το 1913 και υπάρχει χλωρίδα από όλο το νότιο Ειρηνικό.

Ο επισκέπτης μπορεί να επισκεφθεί κάποιο από τα ογδόντα πάρκα, ανάμεσα στα οποία και ο Κήπος Τακάσι Σουζούκι. Πέρα από τις παρθένες παραλίες με τα καταγάλανα νερά μπορεί να πάρει κανείς μια γεύση της κουλτούρας του νησιού, στο Πολιτιστικό Κέντρο του Ka Levu.

Ακόμη, μπορεί να περιηγηθεί στα τροπικά δάση του Εθνικού Πάρκου στο Koroyanitu και στον ειδυλλιακό ποταμό Navua στα οροπέδια του Namosi.

Για τους λάτρεις των σπορ ενδείκνυται η περίφημη Natadola, με το μοναδικό ηλιοβασίλεμα και τα κύματα που λατρεύουν οι surfers.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @devinreiman στις

Βίντεο: Aniela B.