Παρασκευή, 20 Οκτωβρίου 2017 12:41

Υπάλληλοι πολυτελούς ξενοδοχείου... σου βγάζουν τέλειες φωτό για το Instagram (Φωτογραφίες)

Το Instagram είναι ένα από τα πιο δημοφιλή μέσα κοινωνικής δικτύωσης με τους χρήστες να ποστάρουν οτιδήποτε κάνουν για να εντυπωσιάσουν τους ακολούθους τους.

Όταν, λοιπόν, βρίσκονται σε ένα μέρος ζητούν από εκείνους που βρίσκονται μαζί τους να τους τραβήξουν φωτογραφίες για να τις «ανεβάσουν». Ορισμένοι, ωστόσο, δεν έχουν την καλλιτεχνική αίσθηση, που λέμε, για να στήσουν τη φωτογραφία και να βγάλουν μια εντυπωσιακή εικόνα.

Ένα πολυτελές ξενοδοχείο στις Μαλδίβες, ωστόσο, είχε «ΤΗΝ» ιδέα: Διαθέτουμες τους «μπάτλερ του Instagram».

Περί τίνος πρόκειται; Είναι υπάλληλοι που βοηθούν τους φιλοξενούμενους να βγάλουν την «τέλεια» φωτογραφία για το Instagram.

Αντί να σερβίρουν και να εξυπηρετούν τους φιλοξενούμενους, τους πηγαίνουν στα πιο εντυπωσιακά και φωτογενή σημεία του συγκροτήματος και τραβούν φωτογραφίες.

Οι «μπάτλερς», που βρίσκονται στο πεντάστερο Conrad Hilton Resort στο νησί Rangali, τους βοηθούν να βγάλουν φωτογραφίες και στο υποθαλάσσιο εστιατόριο Ithaa του ξενοδοχείου. 

Πρόσφατη μελέτη σε 2.000 Βρετανούς ταξιδιώτες, που ανατέθηκε σε εταιρεία από το Χίθροου, αποκάλυψε τη δύναμη των snaps του Instagram. Όπως λένε θα επέλεγαν ένα προορισμό διακοπών βασισμένο στην κουζίνα που έχουν δει στο κοινωνικό δίκτυο.

Πηγή: iefimerida