Τρίτη, 13 Οκτωβρίου 2015 20:03

10 gadgets για camping που θα λατρέψετε!

Το camping είναι ένα είδος διακοπών που είτε θα το αγαπήσεις, είτε θα το αντιπαθήσεις! Αν ανήκετε σε εκείνους που αγαπούν τη φύση, που ζουν για να έρθουν πιο κοντά σε αυτήν και φυσικά που μπορούν να απολαύσουν λίγες μέρες ξεκούρασης χωρίς τις ανέσεις που προσφέρει το δωμάτιο ενός ξενοδοχείου, τότε είστε έτοιμοι για camping!

Υπάρχουν όμως και εκείνοι που δεν μπορούν χωρίς το ρεύμα , την τηλεόραση, το wi-fi, το μπάνιο με ζεστό νερό, την κουζίνα τους... Για όλους αυτούς λοιπόν οι ιδανικές διακοπές δεν είναι σε ένα camping αλλά σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου!

Στη μέση όμως αυτών των δυο κατηγοριών εκδρομέων υπάρχει και το είδος του «γκατζετάκια εκδρομέα» που ναι μεν είναι φυσιολάτρης, αλλά αγαπάει και τις ανέσεις που του προσφέρει η τεχνολογία. Αυτή λοιπόν η κατηγορία εκδρομέων πάει για camping αλλά έχει προμηθευτεί κάποια gadgets για να κάνουν την διαμονή στη φύση λίγο πιο άνετη.

Ορισμένα από τα gadgets αυτά είναι λίγο παράλογα, παρόλα αυτά εμείς βρήκαμε 10 από τα πιο ενδιαφέροντα και σας τα παρουσιάζουμε.

Φορητός φούρνος ηλιακής ενέργειας

Αυτό το gadget σίγουρα θα σας χρησιμεύσει σε περίπτωση που είστε σε camping και λιγουρευτείτε κοτόπουλο με πατατούλες στο φούρνο! Το μόνο που χρειάζεται είναι ήλιος για να μπορέσει να ψηθεί το φαγητό!

Τεράστιος ελβετικός σουγιάς

Δεν είναι απλά ένας ελβετικός σουγιάς, είναι ένας τεράστιος ελβετικός σουγιάς. Θα σας χρησιμεύσει στα σίγουρα κάτι από όλα αυτά που έχει πάνω του, αφού το μόνο που του λείπει είναι τρόμπα για τα λάστιχα!

Πτυσσόμενη τοστιέρα

Γιατί εμείς οι Έλληνες όταν πάμε camping αν δεν φάμε το πρωί μια καλά φρυγανισμένη φέτα ψωμιού με βούτυρο και μέλι δεν μπορούμε. Το απόλυτο gadget για όσους θέλουν να απολαμβάνουν ζεστό ψωμάκι και στην ύπαιθρο!

Φορητή καφετιέρα

Γιατί να είμαστε υποχρεωμένοι να πίνουμε τον καφέ που πουλάνε στα περίπτερα; Με την φορητή καφετιέρα πίνεις τον γευστικό γαλλικό καφεδάκι σου χωρίς να στερήσε τίποτα.

Πτυσσόμενα ποτήρια

Για να μην χαλάτε συνέχεια τα χρήματά σας σε ποτηράκια μιας χρήσης υπάρχει αυτού του είδους η πολυτέλεια. Και λέω πολυτέλεια γιατί μη ξεχνάμε ότι θα μπορούσαμε να πιούμε και από το μπουκάλι.  Τα πτυσσόμενα ποτήρια λοιπόν βοηθάνε όσους δυσκολεύονται να πιουν από το μπουκάλι.

Ντουζιέρα για τη θάλασσα (pocket size)

Είσαι στο camping και θες να πας για μια βουτιά στη θάλασσα αλλά δεν θες να μείνεις με τα αλάτια; Εδώ υπάρχει η ντουζιέρα τσέπης. Την γεμίζεις με καθαρό νερό, την κρεμάς σε ένα δέντρο και το ενοχλητικό αλάτι που σου «τραβάει» το δέρμα.

Φορητές συσκευές κουζίνας

Υπερβολικό ναι μεν αλλά…μαγειρεύεις αυτό που θέλεις, όπως το θέλεις και όποτε θέλεις σαν να είσαι στο σπίτι σου. Βέβαια με αυτό τον τρόπο ξεχνάς ότι είσαι σε mood διακοπών.

Αδιάβροχος  αναπτήρας

Ένα από τα χρήσιμα  gadgets αφού ένας αναπτήρας πάντα χρειάζεται, πόσο μάλλον αν αυτός είναι αδιάβροχος. Γιατί μπορεί να βρέξει και να σας χαλάσει ο απλός αναπτήρας σας ή μπορεί να τον έχετε ξεχάσει στη τσέπη από το μαγιό σας, να βουτήξετε στη θάλασσα και να τον χαλάσετε. Αν όμως έχετε έναν αδιάβροχο αναπτήρα, κανένα από αυτά τα σενάρια δεν μπορεί να σας τρομάξει!

Σκηνή 10 ατόμων

Όπως και να το κάνουμε θέλουμε την άνεσή μας. Να βάλουμε άνετα τα στρώματα μέσα στη σκηνή, να είναι άνετα οι βαλίτσες μας και γενικά να κινούμαστε άνετα μέσα στο χώρο μας. Γι’ αυτό ακριβώς τον λόγο μπορείτε να προμηθευτείτε μια σκηνή 10 ατόμων.

Εντομοαπωθητικό φανάρι

Άλλο ένα χρήσιμο gadget. Το εντομοαπωθητικό φανάρι είναι 2 σε 1 αφού και φωτίζει το βράδυ αλλά και διώχνει τα ενοχλητικά κουνούπια. 

Σε όποια κατηγορία εκδρομέων και αν ανήκετε το θέμα είναι να περνάτε όμορφα, χρησιμοποιώντας ότι προϊόν σας κάνει να νιώθετε άνετα  όσο παράξενο είναι.

Επιμέλεια κειμένου: Έφη Μαυρομμάτη