Σάββατο, 10 Ιουλίου 2021 09:39

Καλόγρια: Η εξωτική παραλία της Αχαΐας (Βίντεο)

Η Πελοπόννησος διαθέτει παραλίες μοναδικής ομορφιάς που απευθύνονται σε κάθε γούστο.

Μία από τις ωραιότερες και πιο φημισμένες είναι η παραλία Καλόγρια (ή Καλογριά) στην Αχαΐα, σε απόσταση 45 χλμ. από την Πάτρα. Πρόκειται για μια παραλία που έχει φανατικούς φίλους, οι οποίοι συρρέουν κάθε καλοκαίρι στην Καλόγρια από τις γύρω περιοχές και όχι μόνο.

Η ατελείωτη χρυσή αμμουδιά 9 χιλιομέτρων, οι αμμόλοφοι, τα γαλαζοπράσινα κρυστάλλινα νερά και η θέα του δάσους της Στροφυλιάς (20.000 στρέμματα κατά μήκος της παραλίας) δημιουργούν ένα τοπίο μοναδικής φυσικής ομορφιάς που δεν αφήνει κανέναν ασυγκίνητο.

Η Καλόγρια αποτελεί ιδανικό προορισμό για όσους θέλουν τις ανέσεις μιας οργανωμένης παραλίας, αλλά και για εκείνους προτιμούν τη χαλάρωση και την απομόνωση. Η θάλασσα βαθαίνει σταδιακά και όχι απότομα, καθιστώντας την ιδανική για οικογένειες με μικρά παιδιά. Η παραλία είναι οργανωμένη μόνο σε τρία σημεία. Θα βρείτε beach bar, ενοικιαζόμενες ξαπλώστρες και ομπρέλες, ντους, αποδυτήρια, ναυαγοσώστη, γήπεδο beach volley, καθώς και εγκαταστάσεις για θαλάσσια σπορ όπως θαλάσσιο σκι και αλεξίπτωτο.

Δείτε την παραλία Καλογριά στο βίντεο του n.p. production: