Παρασκευή, 30 Νοεμβρίου 2018 09:28

Live Trip Traveller - Ο Γιώργος Μακρής εξερευνά τον κόσμο με τη μοτοσικλέτα του (Βίντεο)

Ο Γιώργος Μακρής είναι από την Ελλάδα, γεννήθηκε το 1965 και μέχρι στιγμής έχει ταξιδέψει σε 12 χώρες, χρησιμοποιώντας τη μοτοσικλέτα του.

Στις συνεντεύξεις «Εμπειριών Συλλέκτες» του Live Trip Traveller αναφέρει πως ταξίδι για τον ίδιο σημαίνει αλλαγή και ελευθερία από κοινωνικούς κανόνες και περιορισμούς.

Όπως τονίζει, η αιτία που άρχισε τις περιπλανήσεις ήταν πως βαρέθηκε την ρουτίνα, βρίσκοντας έτσι την ευκαιρία να κάνει τώρα αυτό που δεν κατάφερε στα νιάτα του. 

Πριν περίπου 2,5 χρόνια, μαζί με την γυναίκα του Άννα, ξεκίνησαν με 2 μοτοσικλέτες από την Γερμανία για το πρώτο μέρος του οδοιπορικού τους. Ταξίδεψαν σε δυτική Ευρώπη και Αφρική και στην συνέχεια πέρασαν τον Ατλαντικό Ωκεανό για να συνεχίσουν στο Μεξικό, τις ΗΠΑ και τον Καναδά.

Επέστρεψαν στην Γερμανία για να δουν την οικογένειά τους και να ανασυγκροτηθούν. Μετά από ένα διάλειμμα μερικών μηνών, ξεκίνησαν και πάλι με πιο "ανατολική" πορεία, έχοντας αλλάξει μοτοσικλέτες, επιλέγοντας εκείνες που θα είναι πλέον πιο κατάλληλες για την συνέχεια του ταξιδιού τους.

Αρχικά επισκέφτηκαν την Ιταλία. Διασχίζοντας την Μεσόγειο, πέρασαν στην Τυνησία. Επέστρεψαν και οδήγησαν προς την Ελλάδα, όπου θα κάνουν μια μικρή στάση, για να συνεχίσουν το οδοιπορικό τους.

Δείτε το βίντεο:

Περιηγηθείτε και εσείς στον "κόσμο" του Live Trip Traveller μέσα από την σελίδα του livetrips.gr.