Τρίτη, 27 Μαρτίου 2018 13:30

Live Trip Traveller - Η απόλυτη εφαρμογή των ταξιδιωτών!

Καθημερινά, δεκάδες εφαρμογές κάνουν την εμφάνιση τους στο διαδίκτυο, θέλοντας να διευκολύνουν την ζωή μας μέσα από τις υπηρεσίες τους. Μάλιστα, πολλές από αυτές προέρχονται από Έλληνες κατασκευαστές, έχοντας να επιδείξουν πολλές και χρήσιμες λειτουργίες.

Ανάμεσα σε αυτές υπάρχει μία που απευθύνεται αποκλειστικά σε ταξιδιώτες, ένα app ουσιαστικά, που προσφέρει πολλές δυνατότητες στους χρήστες της.

Πρόκειται για το Live Trip Traveller, μια μοναδική εφαρμογή, δημιουργημένη από ταξιδιώτες για ταξιδιώτες. Μέσα σε αυτήν μπορεί κανείς να μεταδίδει ζωντανά το ταξίδι του, μέσω ανταποκρίσεων.

Η συγκεκριμένη εφαρμογή απευθύνεται σε όποιον έχει πάθος για τα ταξίδια. Είναι ένα πολύ εύχρηστο και λειτουργικό εργαλείο, που ενώνει τους ταξιδιώτες μεταξύ τους.

Μέσα από το Live Trip Traveller, o εκάστοτε χρήστης μπορεί να στέλνει εικόνες και περιγραφές του ταξιδιού του μέσω WiFi/3G/4G και SMS. Όλες οι ανταποκρίσεις καταγράφονται σε ένα ολοζώντανο χάρτη με την ακριβή τοποθεσία του αποστολέα.

Με αυτόν τον τρόπο οι φίλοι μπορούν να παρακολουθούν το ταξίδι σε πραγματικό χρόνο.

Όπως μας ενημερώνει ο υπεύθυνος επικοινωνίας Μ.Κ., η ομάδα του Livetrips.gr δημιούργησε μια σειρά, εν ονόματι “Experience Collectors”. Πρόκειται για επεισόδια, μέσω των οποίων παρουσιάζονται πρόσωπα που έχουν μοιραστεί τις ταξιδιωτικές τους εμπειρίες στο Livetrips.gr.

Τις συνεντεύξεις αυτές μπορεί κανείς να παρακολουθήσει στο κανάλι του, στο YouTube.

Έτσι, επειδή στο travel.eleftheriaonline.gr μας αρέσει να αναδεικνύουμε τέτοιου είδους προσπάθειες από ανθρώπους που αγαπούν πραγματικά το ταξίδι και την ευρύτερη έννοια του, θα προβάλουμε τα προαναφερόμενα επεισόδια, με σκοπό να σας κάνουμε να ταξιδέψετε έστω και νοερά μέσα από τις οθόνες σας σε ολόκληρο τον κόσμο.

Όπως διαβάζουμε στην περιγραφή της εφαρμογής: Το LiveTripTraveller δίνει την δυνατότητα στους χρήστες της εφαρμογής, να αποστέλλουν "Ζωντανές Ανταποκρίσεις" (κείμενο και φωτογραφία) κατά την διάρκεια του ταξιδιού, μέσω του διαδικτύου αλλά και μέσω μηνυμάτων SMS! Επίσης, μπορεί να αποθηκεύσει και να επεξεργαστεί μηνύματα και να τα αποστείλει όταν βρει διαθέσιμο wifi δίκτυο!

Όλες οι απεσταλμένες Ζωντανές Ανταποκρίσεις "αποτυπώνονται" πάνω σε έναν Live χάρτη, στο οποίο οι επισκέπτες της σελίδας μπορούν να παρακολουθήσουν το ταξίδι!

Το LiveTripTraveller είναι το αποτέλεσμα του πάθους και του ρομαντισμού ανθρώπων που έχουν ως μοναδικό σκοπό να ενώσουν ανθρώπους με κοινό πάθος τα ταξίδια και να αναδείξουν γνωστούς και άγνωστούς προορισμούς, μέσω των ανταποκρίσεων των ταξιδιωτών!

"Το ταξίδι γίνεται πιο όμορφο, όταν το μοιράζεσαι με άλλους...".

Συντονιστείτε... 

Μπορείτε να κατεβάσετε την εφαρμογή στα παρακάτω links:

GOOGLE PLAY (for Android) & APP STORE (for iOS)

Social media:

Facebook: LiveTrip Traveller

Twitter: LiveTrips

Instagram: livetrips.gr

Google+: LiveTrips Traveller