Παρασκευή, 31 Αυγούστου 2018 09:23

Live Trip Traveller - Η Αλεξάνδρα Φεφοπούλου ανακαλύπτει τον κόσμο με τη βέσπα της (Βίντεο)

Ο Αλεξάνδρα Φεφοπούλου είναι από την Ελλάδα, γεννήθηκε το 1982, και μέχρι στιγμής έχει ταξιδέψει σε 20 χώρες, χρησιμοποιώντας ως μεταφορικό μέσω μια βέσπα.

Μαζί με τον Στέργιο Γκόγκο, είναι οι "worldvespa". Ταξιδεύουν από το 2014 με τη βέσπα τους, μια PX200 του 2003 και στόχο έχουν να μη σταματήσουν αν δεν γυρίσουν πρώτα όλο τον κόσμο.

Μέχρι σήμερα, έχουν ταξιδέψει στην Αφρική και την Λατινική Αμερική. Καταγράφουν την ιστορία τους, φωτογραφίζουν και φτιάχνουν βίντεο τα οποία μοιράζονται στο ίντερνετ θέλοντας να πείσουν όσο περισσότερους συνανθρώπους τους γίνεται, να ταξιδέψουν.

Δεν τους αρέσουν οι "ηρωικές" ιστορίες και δεν πιστεύουν πως χρειάζονται ιδιαίτερα προσόντα για να κάνει κάποιος αυτό που επέλεξαν να κάνουν.

Στις συνεντεύξεις «Εμπειριών Συλλέκτες» του Live Trip Traveller, η Αλεξάνδρα Φεφοπούλου αναφέρει πως ταξίδι για εκείνη είναι η σχιζοφρενική κατάσταση κατά την οποία δεν θέλει να τελειώσει η μέρα που ζει, αλλά ταυτόχρονα βιάζεται να ξεκινήσει η επόμενη.

Ο βασικός λόγος που αγαπάει τις εξορμήσεις είναι η περιέργεια που έχει να γνωρίζει καινούργια πράγματα, βλέποντας συνέχεια νέες εικόνες.

Δείτε το βίντεο:

Περιηγηθείτε και εσείς στον "κόσμο" του Live Trip Traveller μέσα από την σελίδα του livetrips.gr.