Τετάρτη, 09 Απριλίου 2014 09:50

Το απόλυτο γεγονός μόδας του 2014 ξεκινά στο Grecotel Pallas Athena

Στο  Grecotel Pallas Athena ξεκινάει σήμερα το απόλυτο γεγονός μόδας του 2014 που  διοργανώνει το περιοδικό "ΟΖΟΝ". Γνωστοί και νέοι σχεδιαστές μαζί με κορυφαία ονόματα labels της αγοράς θα συμμετέχουν στην ημέρα Fashion Room Service.

Ετσι από τις 16:30 το απόγευμα έως και τις 12 το βράδυ, τα 13 ειδικά διαμορφωμένα δωμάτια περιμένουν τους καλεσμένους να δουν από κοντά καθώς και να δοκιμάσουν τις δημιουργίες των σχεδιαστών.

Οι επισκέπτες θα μπορούν να δουν συλλογές και προϊόντα των: Vsociety, Puma, Freddy, New Cult, Pepper Vally, Nespresso, Ancient Greek Jewelry, Pkosmima, len.go, Maggoosh, Nefelia Architectural Fashion, Most Chic, Deep Shallow Exposition.

Λίγα λόγια για το Grecotel Pallas AthenaΣτην καρδιά του ιστορικού κέντρου της Αθήνας στη νεοκλασική πλατεία Κοτζιά δίπλα στο Δημαρχιακό Μέγαρο το Grecotel Pallas Athena άνοιξε τις πόρτες του την πρώτη ημέρα του 2014.

Το Pallas Athena πήρε το όνομά του από τη θεά της πόλης, έχει για σύμβολό του μια pop Αθηνά και φέρνει στο πιο ζωντανό κομμάτι της Αθήνας τη «Νέα Πολυτέλεια»: art chic αισθητική με εξαιρετικό service.

Αίσθηση πολυτελούς downtown κατοικίας, με φωτεινές βεράντες και υπέροχες συλλογές από ιδιαίτερους designers και avant garde καλλιτέχνες διατρέχουν τους χώρους και τα 63 δωμάτια (τα περισσότερα από αυτά σουίτες) ενός αληθινού boutique hotel.Επιλέξτε ανάμεσα στα Art Collection Rooms, τις Pallas Suites ή τα συγκλονιστικά Penthouse.

Αθηνάς & Λυκούργου 65, Πλατεία Κοτζιά, τηλ:210 3250900

Περισσότερες πληροφορίες για το ξενοδοχείο εδώ