Πέμπτη, 10 Απριλίου 2014 09:43

Χρυσή διάκριση για τον Ομιλο Ν. Δασκαλαντωνάκη

Μια ακόμα διάκριση, σε ελληνικό έδαφος αυτή τη φορά, απονεμήθηκε στη Grecotel, που απέσπασε το Χρυσό Βραβείο για το “Στρατηγικό σχέδιο ενσωμάτωσης της Κρητικής διατροφής και των Κρητικών Παραδοσιακών Προϊόντων στο επισιτιστικό της πρόγραμμα” και συγκεκριμένα στην εφαρμογή του στο πολυβραβευμένο πολυτελές Grecotel Creta Palace στο Ρέθυμνο Κρήτης.

Επίσης το Aργυρό Βραβείο για το  "Καινοτόμο concept εστιατορίου” απέσπασε η Grecotel για  την Παραδοσιακή φάρμα Agreco στο Ρέθυμνο Κρήτης. Επιπλέον Αργυρό Βραβείο απέσπασε η Grecotel για την Online καμπάνια της με τη συνεργαζόμενη εταιρεία Globe One.

Σύσσωμη η ελληνική αγορά Τουρισμού παρευρέθηκε την Τετάρτη 8 Απριλίου 2014 στην τελετή απονομής των Tourism Awards 2014, όπου βραβεύθηκαν οι κορυφαίες πρακτικές του Ελληνικού Τουρισμού.

Σημειώνεται ότι τα Tourism Awards 2014 διοργανώνονται φέτος για πρώτη φορά υπό την αιγίδα του ΕΟΤ από την εταιρεία Boussias Communications και το περιοδικό Hotel & Restaurant, ενώ η επιλογή των νικητών προήλθε από την κατάθεση κλειστών φακέλων σε επιτροπή η οποία απαρτιζόταν από σημαντικότατες προσωπικότητες στον τομέα του Τουρισμού.

Υπενθυμίζεται ότι στην παραδοσιακή φάρμα Agreco ο επισκέπτης βιώνει μια μοναδική γαστρονομική εμπειρία με μεράκι και σεβασμό στην Κρητική φιλοξενία. Μια ατέλειωτη ποικιλία πιάτων εποχής από ολόφρεσκα βιολογικά προϊόντα και παραδοσιακές συνταγές της Κρητικής κουζίνας προσφέρονται στην Ταβέρνα της Agreco, που έχει βραβευτεί από το διεθνούς φήμης περιοδικό Vanity Fair ως Best Organic Restaurant.

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Grecotel πατώντας εδώ