Δευτέρα, 28 Ιουλίου 2014 11:31

Πώς είναι το ιδανικό ξενοδοχείο;

Πολυτελείς χώροι, άνετα δωμάτια, μεγάλη πισίνα και δωρεάν ασύρματο ίντερνετ. Έχετε αναρωτηθεί ποιο είναι για εσάς το ιδανικό κατάλυμα για τις διακοπές σας; Η ταξιδιωτική ιστοσελίδα Skyscanner μας αποκαλύπτει το τέλειο ξενοδοχείο!

Η νέα έρευνα της Skyscanner σε 1.000 Βρετανούς ταξιδιώτες αποκαλύπτει τις διαφορετικές προτεραιότητες ανδρών και γυναικών ταξιδιωτών, καθώς και τις μικρές ή μεγάλες λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά για μια ξεχωριστή διαμονή.

Τα αποτελέσματα δείχνουν ότι η πισίνα και το Wi-Fi είναι τα δυο πιο αγαπημένα στοιχεία. Συγκεκριμένα, το 50% των ανδρών ζητούν ασύρματη σύνδεση στο ίντερνετ, μια παροχή που επιθυμεί μόλις το ένα τρίτο των γυναικών, ενώ το 18% των ανδρών θέλουν γυμναστήριο και αθλητικές εγκαταστάσεις, σε σύγκριση με λιγότερο από το 10% των γυναικών.

Παράλληλα, αποδεικνύεται η ανάγκη των γυναικών για πολυτέλεια, αφού σε ποσοστό 11% είναι ευχαριστημένες με προϊόντα μπάνιου γνωστών εταιρειών, σε σύγκριση με το 6% των ανδρών.

Τα οικογενειακά ξενοδοχεία βρέθηκαν στη δεύτερη θέση των επιλογών για τους άνδρες, ενώ οι γυναίκες τα κατέταξαν στην 4η θέση. Ενώ το 13% των γυναικών ψήφισε το δωμάτιο με θέα ως κορυφαία απαίτηση, με το 72% να ζητά θέα στη θάλασσα, το 63% των ανδρών ασχολείται με αυτό το ζήτημα.

Τέλος, πάνω από το ένα τέταρτο των γυναικών (26%), διαλέγουν η θέα από το δωμάτιο τους να είναι ένα αστικό τοπίο ή ένα δημοφιλές αξιοθέατο, ενώ το 36% των ανδρών ζητούν την αστική θέα. Ποιο είναι το ιδανικό ξενοδοχείο για εσάς;

πηγή: news.gr