Δευτέρα, 28 Ιουλίου 2014 12:49

Διακοπές χαλάρωσης και αναζωογόνησης στο Amirandes Grecotel Exclusive Resort

Ο Αύγουστος πλησιάζει και είναι η περίοδος που θέλουμε να φύγουμε από την πόλη και να βρεθούμε σε ένα μέρος με θάλασσα και ήλιο. Ζήστε το ελληνικό καλοκαίρι στα ξενοδοχεία της Grecotel και σίγουρα το φετινό άλμπουμ των διακοπών σας θα έχει τις καλύτερες φωτογραφίες.  Το ξενοδοχείο Amirandes στην Ανατολική Κρήτη σας περιμένει για να ζήσετε τις απόλυτες καλοκαιρινές διακοπές.

Ένα μοναδικό resort χτισμένο πάνω στο νερό και ακριβώς μπροστά στην θάλασσα. Διαθέτει μοναδικά δωμάτια, συναρπαστικές βίλες και πολυτελείς σουίτες με το λευκό χρώμα να κυριαρχεί και να να σε χαλαρώνει. Απολαύστε τις βουτιές σας στην παραλία του ξενοδοχείου ή στην τεράστια πισίνα απολαμβάνοντας δροσερά summer cocktails ή απολαυστικά finger foods. Χαλαρώστε στις άνετες ξαπλώστρες και αφήστε τον καυτό ήλιο σε συνδυασμό με το θαλασσινό αεράκι να σας χαλαρώσει.

Αν σας αρέσουν οι νέες γεύσεις τότε το Amirandes είναι η ιδανική επιλογή. Διαθέτει 8 εστιατόρια στα οποία έχετε την δυνατότητα να απολαύσετε μοναδική δημιουργική κουζίνα με την υπογραφή των chef της Grecotel. 

Η εμπειρία του spa σίγουρα θα σας μείνει αξέχαστη.  Ανακαλύψτε τις θεραπείες της Ayurveda και ξεκινήστε ένα ταξίδι χαλάρωσης που σίγουρα δεν θα θέλετε να τελειώσει ποτέ.



Περισσότερες πληροφορίες για κρατήσεις με ένα κλικ εδώ