Παρασκευή, 15 Νοεμβρίου 2013 11:15

Weekend στο Χαλάνδρι!

Το κρύο έχει πιάσει για τα καλά, τα μπουφάν, τα παλτό, τα πουλόβερ έχουν κάνει την εμφάνισή τους και σιγά σιγά εμφανίζονται και οι χριστουγεννιάτικες πινελιές στις βιτρίνες των μαγαζιών.

Ξεκινήστε με μια περιπλάνηση στα μαγαζιά, χαζέψτε στις βιτρίνες με τα χριστουγεννιάτικα είδη σπιτιού και ξεκινήστε να ονειρεύεστε πως θα διακοσμήσετε το σπίτι σας τις γιορτές αλλά και τις θα φορέσετε της ημέρες των γιορτών. Χιλιάδες μαγαζιά με μεγάλο εύρος τιμών σας περιμένουν για να τα ανακαλύψεις. Σίγουρα όμως όλοι θέλουμε και το ζεστό καφεδάκι και ένα γευστικό σνακ που δεν θα θυμίζει σε τίποτα αυτά που τρώμε καθημερινά.

Το καφέ η "Κόκκινη Σβούρα" είναι η ιδανική και διαφορετική επιλογή από όλες τις άλλες για να απολαύσετε και τον καφέ αλλά και τα υπέροχα σνακ που σερβίρονται. Στην οδό Αγίου Γεωργίου στο Χαλάνδρι, σε ένα κτίριο που θυμίζει σπίτι, με έναν καταπράσινο κήπο με όμορφα φυτά "αγκαλιασμένα" από φωτάκια, η Κόκκινη Σβούρα σίγουρα θα γίνει το στέκι σας.

Ο εσωτερικός χώρος ζεστός και φιλόξενος  με ρετρό διάθεση και με υπέροχα αρώματα που έρχονται από την κουζίνα και από τον φούρνο που ψήνει cookies, σπιτικά γλυκά και διάφορες αλμυρές αποδράσεις. Δοκιμάστε φρεσκοκομμένο καφέ ή αρωματικό τσάι σε διάφορες version αλλά και φρεσκοστυμμένος χυμούς με ποικιλία φρούτων.

Αν βρεθείτε βράδυ τότε μπορεί να συναντήσετε και lives που πραγματοποιούνται μέσα στην εβδομάδα ή ακόμα και stand - up comedy για να απολαύσετε το cocktail σας μαζί με την παρέα σας.Αγίου Γεωργίου 17, Χαλάνδρι, τηλέφωνο: 211 0125454
Περισσότερες πληροφορίες εδώ

Επιμέλεια: Γιάννης Παναγόπουλος

NOTOSPORT