Δευτέρα, 04 Νοεμβρίου 2013 10:44

3 στέκια που αγαπάνε το βιβλίο!

Στην Αθήνα μπορείτε να βρείτε χιλιάδες καφέ που αγαπάνε το βιβλίο και έχουν διαμορφώσει τους χώρους έτσι ώστε να απολαμβάνεις τον καφέ σου, το διάβασμά σου και την δουλειά σου.

Το Travel - eleftheriaonline σας παρουσιάζει 3 στέκια που σίγουρα θα τα λατρέψετε.

ΕυριπίδηςΣτην περιοχή του Χαλανδρίου στην στοά της οδού Παπανδρέου βρίσκεται το βιβλιοπωλείο "Ευριπίδης". Από το 1955 μέχρι και σήμερα ικανοποιεί τις απαιτήσεις χιλιάδων βιβλιοφάγων καθώς φιλοξενεί χιλιάδες βιβλία για όλα τα γούστα. Απολαύστε έναν ζεστό αχνιστό καφέ στο Cafe του Ευριπίδη και χαλαρώστε με ένα βιβλίο από την δανειστική βιβλιοθήκη που διαθέτει. Ένας άνετος χώρος, με όμορφη διακόσμηση σας περιμένει για να απολαύσετε και το διάβασμά σας αλλά και τον καφέ σας.

Το ΤσάιΣε μια από τις αγαπημένες περιοχές της Αθήνα, το Κολωνάκι  το καφέ-αναγνωστήριο "Το Τσάι" αποτελεί ιδανική επιλογή για διάβασμα. Η όμορφη κλασική διακόσμηση, οι άπειρες ποικιλίες τσάι, και οι νόστιμες επιλογές σε σνακ και σαλάτες δημιουργούν το ιδανικό περιβάλλον για διάβασμα και χαλάρωση.

ΆγκυραΟ πολυχώρος Άγκυρα, στεγάζεται σε ένα πανέμορφο νεοκλασικό κτίριο. στην καρδιά της Αθήνας. Χαλαρώστε στην αυλή που βρίσκεται στο πίσω μέρος με έναν ελληνικό καφέ ψημένο στη χόβολη και διαλεχτέ το βιβλίο που σας αρέσει. Αν επισκεφθείτε τον πολυχώρο μεσημέρι τότε στην διπλανή  "Αίθουσα Λέξεις και Νότες" μπορείτε να γευτείτε υπέροχα πιάτα απολαμβάνοντας την κλασικές νότες που βγαίνουν από το πιάνο.

Γ.Π

johnpana@hotmail.gr

NOTOSPORT