Δευτέρα, 07 Οκτωβρίου 2013 13:40

Top 5 μέρη για ρακή και ρακόμελο στην Αθήνα

Του Γιάννη Παναγόπουλου

Το Σαββατοκύριακο που πέρασε σίγουρα νιώσαμε όλοι πως το φθινόπωρο μπήκε σιγά σιγά. Κάτι το ψιλόβροχο, κάτι το κρύο και …. κάτι ο αχνιστός γαλλικός καφές η διάθεσή μας άρχισε και γίνεται χειμερινή. Σίγουρα όμως το φθινόπωρο απαιτεί και ρακόμελο που ζεσταίνει και δημιουργεί μια παρεΐστικη διάθεση.

Το Travel – Ελευθερία Online προτείνει κάποια από πιο χουζουριάρικα αθηναϊκά στέκια.

Τα Κανάρια

Ένα στέκι που θυμίζει κάτι από χωριό βρίσκεται στο Μεταξουργείο και προσφέρει ζεστό ρακόμελο και πολλά μεζεδάκια δημιουργώντας ατμόσφαιρα για κουβέντα και χαλάρωση.
Κεραμεικού 88 και Πλαταιών, Κεραμεικός, Αθήνα Τηλ: 2103425166, Περισσότερες πληροφορίες εδώ

Μπαχάρι

Αν βρεθείτε εκεί θα έχετε την δυνατότητα  να δοκιμάσετε γευστικό τσίπουρο και ρακόμελο, συνοδεία σπιτικών μεζέδων όπως μελιτζανοσαλάτα, λαχταριστό χωριάτικο λουκάνικο και πολλά άλλα μεζεδάκια που σίγουρα θα σας αφήσουν τις καλύτερες εντυπώσεις.

Περισσότερες πληροφορίες εδώ

Το Ελαϊκόν

Ένας υπέροχος χώρος  που σέβεται την παράδοση και μαγειρεύει καθημερινά με μεράκι χειροποίητους μεζέδες με τα πιο αγνά υλικά. Απολαύστε το παραδοσιακό ρακόμελο, ψημένη ρακή και το παραδοσιακό τσίπουρο σε πολύ προσιτές τιμές.
Κονίτσης 2, Γουδί, 210 7750024, Περισσότερες πληροφορίες εδώ

Μπιέλα

Ένας μοντέρνος και ταυτόχρονα παραδοσιακός χώρος που δημιουργεί  παρεΐστικη διάθεση  σερβίρει καθημερινά υπέροχους μεζέδες. Η κουζίνα είναι ενσωματωμένη στον κυρίως χώρο, κάτι που διευκολύνει την παρακολούθηση όλου του concept προετοιμασίας των πιάτων τα οποία θα καταλήξουν στο τραπέζι σας.
Κορυτσάς 14, Βοτανικός, 210 3456110, Περισσότερες πληροφορίες εδώ

Ρακόμελο

Σε μια πέτρινη μονοκατοικία στην Ηλιούπολη ένα πολύχρωμο και καλλιτεχνικό στέκι αγαπάει τα παραδοσιακά αποστάγματα και την ελληνική κουζίνα με βάση την το ρακόμελο. Πρόκειται για ένα διαφορετικό ρακομελάδικο αφού στον χώρο διοργανώνονται διάφορες εκθέσεις με θέμα την τέχνη ή την μουσική.
Διστόμου 9Α, Ηλιούπολη, 210 9702025,Περισσότερες πληροφορίες εδώ

 

NOTOSPORT