Παρασκευή, 04 Οκτωβρίου 2013 09:06

The Meet Market: Μια διήμερη γιορτή καινοτομίας και πρωτοπορίας

Το φθινόπωρο ήρθε και το Meet Market υποδέχεται τις εποχές του χρόνου σε ένα από τα αγαπημένα του στέκια. Σας περιμένουμε για ένα διήμερο γεμάτο μουσική από τους αγαπημένους μας djs και φυσικά με πολλά όμορφα αντικείμενα και άλλα προϊόντα!!!
 
Σύμφωνα με το πνεύμα τις ανανέωσης που μας διακατέχει όταν αλλάζει η σεζόν, έχουμε πάνω από 30 νέες συμμετοχές που σημαίνει καινούριες φρέσκιες ιδέες και πρόσωπα! Ελάτε να συναντήσετε τους παλιούς ξεχωριστούς σας δημιουργούς και να γνωρίσετε τους νέους μας φίλους! Όπως πάντα, στο ταμείο παίζουμε ένα παιχνίδι και εσείς κερδίζετε πάντα κάποιο από τα  δώρα μας!  Ραντεβού λοιπόν το πρώτο Σαββατοκύριακο στην Τεχνόπολη στο Γκάζι!
 
Η ομάδα δημιουργικής έκφρασης και παιχνιδιού πυγολαμπίδα, συναντά τους μικρούς φίλους του meet market, παίζει μαζί τους θεατρικά παιχνίδια και δημιουργεί απίθανες καταστάσεις" Σάββατο και Κυριακή από τις 15:00 έως τις 18:00.
 
The Meet Market:  Μια διήμερη γιορτή καινοτομίας και πρωτοπορίας. Μία νομαδική αγορά από τοπικά προϊόντα, φρέσκιες ιδέες, φιλικό κοινό και συμμετέχοντες. Ένα οπτικο-ακουστικό παζλ από χειροποίητα ρούχα ανεξάρτητων σχεδιαστών, αξεσουάρ, αντικείμενα τέχνης, οργανικά προϊόντα υγιεινής, είδη σπιτιού, νόστιμες λιχουδιές, συλλεκτικά vintage & retro προϊόντα, βινύλια, διαδραστικά παιχνίδια, δώρα, DJ sets και θετική ενέργεια.
 
www.themeetmarket.gr
 
Γιάννης Παναγόπουλος
johnpana@hotmail.gr

NOTOSPORT