Η Ελένη Ψυχούλη μίλησε στο Travel - Ελευθερία Online και στον Γιάννη Παναγόπουλο για το νέο της βιβλίο που κυκλοφορεί, για την εκπομπή της στον ΣΚΑΙ και για πολλά θέματα. ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟΗ Ελένη Ψυχούλη γεννήθηκε το 1963 στον Βόλο. Σπούδασε γαλλική φιλολογία στο Πανεπιστήμιο της Αθήνας, σκηνοθεσία στη Σχολή Σταυράκου και…
Παρασκευή, 04 Οκτωβρίου 2013 14:01

Κέικ σοκολάτας με επικάλυψη κρέμας μόκας

To COOKBOX προτείνει ένα πεντανόστιμο κέικ με επικάλυψη κρέμας μόκας για να συνοδέψετε τον καφέ του Σαββατοκύριακου!!! ΥΛΙΚΑ 210 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1 κ.γ. σόδα Αλάτι 3/4 κ.γ. για το κέικ και 1/4 κ.γ. για την κρέμα 8 κ.σ. κακάο 160 ml νερό 20 γρ. καφέ εσπρέσο…
 Ολοήμερη εκδήλωση γευσιγνωσίας ελαιολάδου και παρασκευασμάτων με ελαιόλαδο διοργανώνεται τη Δευτέρα 7 Οκτωβρίου από το κατάστημα Agora στην Πολίχνη (Παπάγου 22) στη Θεσσαλονίκη. To Thessaloniki Food Festival στηρίζει την ιδιωτική πρωτοβουλία, ενισχύει τη νεανική επιχειρηματικότητα γύρω από τη γαστρονομία και αναδεικνύει τα ελληνικά προϊόντα. Σε αυτό το πλαίσιο διοργανώνεται υπό…
Το "Bar Jar" βρίσκεται στην Ουκρανία και είναι από τα μπαρ που δεν χρησιμοποιούν ποτήρια και πιάτα όπως έχουμε συνηθίσει.Εκεί τα βαζάκια από μαρμελάδες και μέλι έχουν την τιμητική τους. Έχει καταφέρει να κερδίσει πολύ κόσμο αφού καθημερινά ουρές επισκεπτών περιμένουν υπομονετικά την σειρά τους για να απολαύσουν την σούπα,…
ΥΛΙΚΑ • 120 γρ. ντοματίνια • 1 μελιτζάνα κομμένη σε 12 κυβάκια • 6 γρ. μανιτάρια μεσαία κομμένα στη μέση • 2 κολοκυθάκια κομμένα σε 12 κυβάκια • 2 πιπεριές κομμένες σε 12 κυβάκια • 1 συσκευασία Hellmann’s Balsamic Dressing • 5 κ.σ. μουστάρδα Mild Hellmann's • 1/2 κ.γ. ξερή…