H προετοιμασία είναι σημαντική σ’ αυτή την συνταγή: κόβουμε το χοιρινό σε ισομεγέθη κομμάτια και το μαρινάρουμε αποβραδίς σε ένα μίγμα ελαιόλαδου, κρασιού και μουστάρδας, με ντομάτα, κρεμμύδια και μυρωδικά.
Η χαρίσα είναι μια καυτερή και ιδιαίτερα αρωματική πηκτή πάστα/σάλτσα με πιπεριές και μπαχαρικά, που συναντάται στις κουζίνες της βορείου Αφρικής (Τυνησία, Λιβύη, Αλγερία, Μαρόκο) και μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε ποικίλες παρασκευές.
Ποιος είπε πως μια συνταγή για αφράτο, νόστιμο κέικ πρέπει να είναι και γλυκιά; Ένα ζουμερό, τυρένιο κέικ με μπέικον θα αποτελέσει το πιο γευστικό σνακ για κάθε ώρα της ημέρας.