Το χειροποίητο πέστο πιπεριάς δίνει ιδιαίτερο χαρακτήρα σε αυτό το πλούσιο, χορταστικό και θρεπτικό κρύο πιάτο ζυμαρικών που μπορεί να μπει στη μέση του τραπεζιού και να μοιραστεί, μπορεί όμως άνετα να λειτουργήσει και ως μεσημεριανό ή βραδινό.
Η ελληνική παράδοση θέλει τις κλασικές πίτες να γίνονται και χωρίς φύλλο και αυτή η συνταγή παίρνει όλη τη γεύση της σπανακόπιτας και τη σερβίρει σε ένα κομμάτι με απολαυστικά αρώματα.
Αν βρείτε στην αγορά ωραίες, μεγάλες γαρίδες είναι πολύ εύκολο να φτιάξετε στα γρήγορα αυτό τον εξαιρετικό θαλασσινό μεζέ.
Κυριακή, 22 Νοεμβρίου 2020 06:51

Σπιτικός χοιρινός γύρος στο τηγάνι

Ο γύρος από χοιρινά κομμάτια κρέας είναι ένα από τα δημοφιλέστερα συστατικά στο διάσημο σουβλάκι κι εμείς έχουμε τη συνταγή για να το ετοιμάσετε σπίτι σας.
Το φιλέτα του κοτόπουλου μπαίνουν στο φούρνο, καλυμμένα με πάπρικα, σάλτσα μπάρμπεκιου, αυγό που το έχουμε χτυπήσει ελαφρά κι αναμείξει με τσένταρ και ψιλοκομμένο μπέικον, καθώς επίσης και μανιτάρια.