Δροσερό γλυκό ψυγείου, με κρέμα πορτοκάλι, κρέμα λευκή με άνθος αραβοσίτου, μπισκότα σαβαγιάρ σε φόρμα δαχτυλίδι.
Ο ιμάμης… μπαΐλντισε από τη γλύκα και τη νοστιμιά του φαγητού, λέει η παράδοση.
Οι τραβηχτές είναι ένα πολύ παλιό, πρόχειρο αλλά πεντανόστιμο φαγητό. Πολλά χρόνια πριν, όταν οι νοικοκυρές μαζεύονταν στα σπίτια για να φουρνίσουν το ψωμί της εβδομάδας, συνήθιζαν να φτιάχνουν τις τραβηχτές για να εξασφαλίσουν το μεσημεριανό φαγητό της οικογένειας.
Επειδή το καλοκαίρι είναι εδώ, οι άφθονες ολόγλυκες ντομάτες ζητούν αξιοποίηση και ο καγιανάς είναι από τους απολαυστικότερους τρόπους για να “πιάσουν τόπο”.
Ένας θησαυρός από εξαιρετικά προϊόντα Π.Ο.Π και Π.Γ.Ε και ένας δημιουργικός σεφ όπως ο Μανώλης Παπουτσάκης, είναι η καλύτερη εγγύηση για ένα επιτυχημένο αποτέλεσμα.