Κρύο; Αυτή είναι η κατεξοχήν χειμωνιάτικη σούπα της Γαλλίας.
Τετάρτη, 10 Οκτωβρίου 2018 06:23

Πρωτότυπο παστίτσιο με πουρέ πατάτας

Πάμε να δούμε μαζί βήμα βήμα πώς γίνεται το παστίτσιο από πουρέ πατάτας...
Τρικολόρε όπως τα χρώματα της ιταλικής σημαίας (πράσινο, άσπρο, κόκκινο) με σπανάκι, ρικότα, τομάτα.
Δευτέρα, 08 Οκτωβρίου 2018 06:18

Γιουβαρλάκια χωρίς αυγά

Σας αρέσουν τα γιουβαρλάκια; Αν ναι τότε πρέπει να δοκιμάσετε την παρακάτω συνταγή η οποία δεν περιέχει αυγά και πιστέψτε με είναι πιο ελαφριά και πιο νόστιμη.
Ένας από τους πυλώνες της μιλανέζικης κουζίνας, στην πατρίδα του λέγεται και «risotto giallo» (κίτρινο ριζότο).