Είναι πραγματικά δύσκολο να πει κανείς όχι στο αχνιστό λιωμένο τυρί, πόσο μάλλον όταν συνδυάζεται με ένα πικάντικο λουκάνικο τσορίθο και σερβίρεται με τορτίγιες ή νάτσος.
Αλλη μια συνταγή κλασική και αγαπημένη, που με μερικές μόνο αλλαγές θα γίνει πιο νόστιμη και από την μπριζόλα στα κάρβουνα.
Από τα πιο αγαπημένα φαγητά των Ελλήνων, στηρίζεται απόλυτα στη φρεσκάδα και στη νοστιμιά των υλικών του. Μελιτζάνες, κολοκυθάκια και πατάτες, κρεμμύδια, χρωματιστές πιπεριές, ντοματίνια κι ωραίο ελαιόλαδο συναντιούνται στο ταψί.
Κάποιες από τις μνήμες των παιδικών μας χρόνων, διανθίζονται από τις μυρωδιές των γλυκών μέσα στο σπίτι. Αρώματα από την Ελλάδα και την Ανατολή και γλυκές γεύσεις σιροπιαστών που μένουν αναλλοίωτες στο μυαλό όσα χρόνια κι αν περάσουν.
Τα κολοκυθάκια πρωταγωνιστούν σ’ αυτή την ανάλαφρη και γεμάτη μεσογειακά αρώματα αλμυρή τάρτα.