Tο μαρινάρισμα, για μια με δύο ώρες, σε ένα μείγμα γιαουρτιού με ελαιόλαδο, μουστάρδα, σκόρδο, ρίγανη, ξύσμα λεμονιού και πάπρικα, κάνει τα σουβλάκια κοτόπουλου τρυφερά και λαχταριστά, γεμάτα γεύση.
Όσοι αγαπούν το cheesecake να σηκώσουν το χέρι τους! Είναι ένα από τα γλυκά που θεωρούμε πλέον κλασσικό και λατρεύουμε να το απολαμβάνουμε στο σπίτι ή σε κάποιο ζαχαροπλαστείο.
Μια νόστιμη πίτα με τραγανό φύλλο και ζουμερή γέμιση, η οποία συνδυάζει ντομάτα με γραβιέρα, παρμεζάνα ‒που βάζει μια ιταλική πινελιά στη συνταγή‒, φρέσκα κρεμμυδάκια και βασιλικό.
Μια συνταγή για όλες εκείνες τις φορές που χρειαζόμαστε κάτι γλυκό για τον καφέ, για να ξεγελάσουμε την ακατανίκητη έλξη μας για ζαχαρωτά και για να μην τρέχουμε νυχτιάτικα στα ζαχαροπλαστεία.
Η φριτάτα (frittata) είναι ιταλικό πιάτο με βάση το αυγό, το οποίο συνδυάζεται με τυρί, λαχανικά, αρωματικά βότανα ή όποιο άλλο υλικό μας αρέσει ‒ οι επιλογές είναι σχεδόν ανεξάντλητες. Μοιάζει με ανοικτή ψητή ομελέτα ή με κις χωρίς βάση και φτιάχνεται σε μαντεμένιο τηγάνι ή κάποιο σκεύος που μπορεί…