Κρασιά από το Κτήμα Παυλίδι παρουσιάζει το εστιατόριο Food & Wine την Τετάρτη 22 Ιανουαρίου.Ο chef Οlivier Campanha και ο sommelier Γιάννης Μακρής Αiws δημιούργησαν ένα θεματικό menu, ένα food & wine pairing για μία και μόνο βραδιά,όπου μπορείτε να απολαύσετε 6 πιάτα και 6 ποτήρια κρασί στην τιμή των…
Σαλάτα με ψητά παντζάρια, μαριναρισμένα μανιτάρια και vinaigrette γιαουρτιούΑΠΟ ΤΟ ΛΕΥΤΕΡΗ ΛΑΖΑΡΟΥΧρόνος προετοιμασίας: 60 λεπτάΓια 4 ΆτομαΥΛΙΚΑ: 1 κιλό παντζάρια500 γρ. μανιτάρια portobello100 γρ. καρύδια σπασμένα200 ml ξύδι από λευκό κρασί60 γρ. ζάχαρηελαιόλαδο1 κλαδάκι δενδρολίβανο500 γρ. ανάμεικτα φρέσκα σαλατικά, όπως ρόκα, μαρούλι γαλλικό, λόλα, κινέζικο λάχανο, φύλλα σπανάκι (πλυμένα)Αλάτι, πιπέριΓια…
Από το Άσπεν μέχρι το Σαιντ Μόριτζ και την Cortina, συμπληρώνουν τη λίστα των διασημότερων και πολυτελέστερων θερέτρων σκι. Η μηχανή αναζήτησης και σύγκρισης ξενοδοχειακών τιμών www.trivago.gr συγκέντρωσε και παρουσιάζει δέκα πολυτελή ξενοδοχεία σε απόσταση αναπνοής από τα διασημότερα θέρετρα σκι. Οι μεγαλύτεροι σταρς του Χόλυγουντ τα επιλέγουν για να…
Μεγάλη επιτυχία έχει σημειώσει η ένταξη γλυκών παρασκευών με στέβια στο μενού της La Brasserie, του απόλυτου σημείου συνάντησης του κέντρου της Αθήνας στο εντυπωσιακό lobby του Ξενοδοχείου ΤΙΤΑΝΙΑ.Από τις αρχές της σεζόν, η La Brasserie προσφέρει μια σειρά γλυκών, όπως Brownies με γκανάζ σοκολάτας, Cheesecake βύσσινο, Μπαβαρουάζ με φράουλες,…
Αύξηση 5,7% σημείωσε ο αριθμός των επισκεπτών στα μουσεία της χώρας τον Σεπτέμβριο πέρυσι, σε σύγκριση με τον αντίστοιχο μήνα του 2012, ενώ οι εισπράξεις αυξήθηκαν κατά 13,2%. Εξάλλου, το εννεάμηνο Ιανουαρίου- Σεπτεμβρίου, οι επισκέπτες αυξήθηκαν κατά 15,5% και οι εισπράξεις κατά 12,7%.Σύμφωνα, επίσης, με την Ελληνική Στατιστική Αρχή (ΕΛΣΤΑΤ),…