Το εστιατόριο Βυζαντινό του Hilton παρατείνει τη γεύση του ελληνικού καλοκαιριού μ’ ένα πολύ ενδιαφέρον αφιέρωμα στην κουζίνα των Κυκλάδων. Από τις 18 έως τις 27 Σεπτεμβρίου, πάνω από 50 παραδοσιακά, νησιώτικα πιάτα θα εναλλάσσονται καθημερινά στο μπουφέ, προκειμένου να σας μυήσουν στις ιδιαίτερες γεύσεις και στα αγνά υλικά μιας…
Δευτέρα, 15 Σεπτεμβρίου 2014 11:49

Τιραμισού

Υλικά1½ φλ. τσαγιού βραστό νερό2 κ.σ. στιγμιαίο καφέ3/4 φλ. τσαγιού + 3 κ.σ. επιπλέον μαύρο ρούμι1 πακέτο μπισκότα σαβαγιάρ (250 γραμμ.)350 γραμμ. κρέμα γάλακτος500 γραμμ. τυρί μασκαρπόνε ή άλλο κριμ τσιζ4 κ.σ. άχνη ζάχαρη50 γραμμ. τρίμματα κουβερτούρας2 κ.σ. άγλυκο κακάοΕκτέλεση Το τιραμισού είναι ένα αέρινο γλυκό που μπορεί να στηθεί…
Περί τις 5.500 με 6.000 νέες ξενοδοχειακές κλίνες πολυτελείας θα δημιουργηθούν στην Ελλάδα μόνο από την υπαγωγή επιχειρηματικών σχεδίων στον Επενδυτικό Νόμο για τη δημιουργία νέων μονάδων και την επέκταση υφισταμένων που ενέκρινε μέχρι στιγμής φέτος το υπουργείο Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας. Σύμφωνα με τα στοιχεία, το υπουργείο έως πρόσφατα είχε…
Δευτέρα, 15 Σεπτεμβρίου 2014 09:15

Alpha Bank: Ρεκόρ με 22,5 εκατ. τουρίστες το 2014

"H συνολική τουριστική ροή του 2014 εκτιμάται ότι θα ανέλθει σε 22,5 εκατ. τουρίστες (νέο ζενίθ), έναντι αντίστοιχης ροής 19,9 εκατ. επισκεπτών, που παρατηρήθηκε το 2013", αναφέρουν οι οικονομικοί αναλυτές της Alpha Bank, στο εβδομαδιαίο οικονομικό δελτίο της τράπεζας."Στην άνοδο της τουριστικής κίνησης του τρέχοντος έτους, σημαντική συμβολή έχουν η…
Παρασκευή, 12 Σεπτεμβρίου 2014 10:35

Ολοκληρώνεται το 2017 η Costa Navarino

Διαφορετικό αναμένεται να είναι το τοπίο στον τουριστικό χάρτη της Μεσσηνίας το αργότερο σε μία τριετία από σήμερα. Η επέκταση και η ολοκλήρωση των επενδυτικών δράσεων της Costa Navarino σε Γιάλοβα, Ριζόμυλο και Κυνηγού, η νέα ξενοδοχειακή μονάδα που ετοιμάζει η εταιρεία Grace στην Ανάληψη, αλλά και το γνωστό ενδιαφέρον…