Μια ελληνική πόλη φιγουράρει σε πρόσφατο ταξιδιωτικό δημοσίευμα του Forbes που προτείνει στους αναγνώστες του πέντε από τις πιο υποτιμημένες παραθαλάσσιες πόλεις της Ευρώπης που αξίζει κάποιος να επισκεφτεί.
Με τη ντομάτα του, φρέσκια και πελτέ, με τα μυρωδικά του και το απαραίτητο σκόρδο και κρεμμύδι, είναι ένα νοστιμότατο, κλασικό κι αγαπημένο πιλάφι που μυρίζει θάλασσα.
Solo traveling. Αποτελεί αναμφίβολα μια από τις κορυφαίες ταξιδιωτικές τάσεις της εποχής μας, με τη γενιά των Millennials να δείχνει μια ιδιαίτερη προτίμηση στα μοναχικά ταξίδια τα τελευταία δύο χρόνια.
Η αμμουδιά του Βάλτου βρίσκεται πίσω από το Ενετικό Κάστρο της Πάργας και εκτείνεται έως τους πρόποδες του μοναστηριού των Βλαχερνών.
Τις ζεστές μέρες ένας από τους πιο κλασικούς μεζέδες πλάι στη θάλασσα είναι τα τηγανητά κολοκυθάκια και εμείς έχουμε την πιο απλή και εγγυημένη συνταγή.