Τρίτη, 29 Απριλίου 2014 09:38

Που θα ταξιδέψουν οι Έλληνες το τετραήμερο της Πρωτομαγιάς;

Αμέσως μετά την ανάπαυλα των Πασχαλινών διακοπών, ακολουθεί ένα μεγάλο διάλειμμα με αφορμή την Πρωτομαγιά και αποτελεί μια ακόμα αφορμή καιρού επιτρέποντος για εξορμήσεις. Η μηχανή αναζήτησης και σύγκρισης ξενοδοχειακών τιμών www.trivago.gr ερεύνησε και παρουσιάζει τους 25 δημοφιλέστερους προορισμούς για ένα last minute city break.

25 δημοφιλέστεροι προορισμοίΟι Έλληνες ψηφίζουν Ιταλία για το τετραήμερο της Πρωτομαγιάς και πιο συγκεκριμένα την πόλη με τη μακραίωνη ιστορία, Ρώμη. Ακολουθεί η πρωτεύουσα της Ευρώπης, το Λονδίνο, ενώ στην τρίτη θέση κάνει δυναμική εμφάνιση η Θεσσαλονίκη και καταλαμβάνει την πρώτη θέση ανάμεσα στους ελληνικούς δημοφιλέστερους προορισμούς. Αίσθηση προκαλεί ότι ανάμεσα στους 10 δημοφιλέστερους προορισμούς των Ελλήνων οι εφτά είναι στο εξωτερικό και μόνο τρεις είναι ελληνικοί με τη Θεσσαλονίκη, την Αθήνα και την Περίσσα Σαντορίνης να καταφέρνουν να εξασφαλίσουν μια θέση στο hall of fame των Ελληνικών προτιμήσεων.

Τα αποτελέσματα της έρευνας βασίζονται στις αναζητήσεις που έλαβαν χώρα από την 01.01.2014 μέχρι και τις 13.04.2014 για ταξίδια που θα πραγματοποιηθούν από την 01.05.2014 μέχρι και τις 04.05.2014